Albérletbe mért tilos rágyújtani az erkélyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 07:58
11/14 anonim válasza:
"Nem emiatt laknak az emberek bérelt lakásban..."
Akkor miért laknak? Mesélj!
12/14 anonim válasza:
Amúgy meg nem "mért", hanem "miért". Persze csak bizonyos szint felett.
13/14 dizelesgozgep válasza:
Egyébként az is benne lehet hogy, oké dohányozzon a bérlő csak az erkélyen. De biztos van jó néhány bérlő aki előbb utóbb ellazulna és néha bent is rágyújtana... "csak most az egyszer" meg ilyenek.
Nem mondom hogy te ilyen vagy :D De ha bizalmatlan a tulaj ez is lehet szerintem.
14/14 Meton válasza:
Én is laktam panelben. Ha nyitva volt az ablak és az alattunk levők dohányoztak, akkor az ablak füstelszívóként működött. Mondjuk képzeld el, hogy ebédelünk és az alsó szomszéd rágyújt. Gyakorlatilag cigifüsttel telik meg a konyha. Ez azért enyhén szólva bosszantó. A másik dolog a cigicsikk. Ugyanis az mindig kifele esik és a lakóknak kell utána takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!