Igaz, hogy még a mostaniaknál is felére csökkenhetnek az albérletárak Budapesten?
Beírtam, hogy 80 ezer forint alatt keresek kiadó albérletet (nem szobát!), hanem saját albérletet. Több mint 500 találat. Akad köztük teljesen felújított jó állapotú is.
De egyesek szerint még ennél is fog sokkal lejjebb menni, mert gazdasági világválság jön, a kutya sem akar Budapestre jönni, mindenki home office-ból dolgozik, külföldi belföldi turisták nincsenek.
Lehetséges, hogy egy 20nm-es garzon pár hónap múlva 40 ezer forint+rezsiért lesz kiadó?
„Sok albérlet felszabadult Budapesten, és az árak is lementek“
Nem mindegy az előélete? Most ilyen árak vannak a piacon.
Nem vagyok sem bérlő, sem bérbeadó, az itt sorozatosan felmerülő kérdések kapcsán nézegetem egy ideje a hirdetéseket és én nem látok sehol csökkenést.
Ha nem fog neki elmenni 190-ért - de miért ne menne, a belváros szíve - majd lecsökkenti 170-re és kiadja 1 nap alatt.
Ismét elmondom, engem nem érdekel, de más az ilyen-olyan célok érdekében íródott cikkek tartalma és más a valóság.
Nézd én eddig kulturáltan beszélgettem, sértegetés és személyeskedés nélkül.
Amilyen irányt innentől venne jóvoltodból a beszélgetés abban én nem vagyok partner. További jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!