Igaz, hogy még a mostaniaknál is felére csökkenhetnek az albérletárak Budapesten?
Beírtam, hogy 80 ezer forint alatt keresek kiadó albérletet (nem szobát!), hanem saját albérletet. Több mint 500 találat. Akad köztük teljesen felújított jó állapotú is.
De egyesek szerint még ennél is fog sokkal lejjebb menni, mert gazdasági világválság jön, a kutya sem akar Budapestre jönni, mindenki home office-ból dolgozik, külföldi belföldi turisták nincsenek.
Lehetséges, hogy egy 20nm-es garzon pár hónap múlva 40 ezer forint+rezsiért lesz kiadó?
Azért annyira nincsenek rossz állapotban ezek az ingatlanok sem, szerintem a budapesti átlag ingatlan fölött vannak. Mégiscsak egy putris, dzsuvás, g*cis, balkáni város ez. De most jól kapóra jött nektek tagadni a valóságot.
Ezek az ingatlanok fél éve még 120-140 ezer + rezsiért voltak kiadva külföldieknek.
"Igaz, hogy még a mostaniaknál is felére csökkenhetnek az albérletárak Budapesten?"
Honnan származik ez az infó, amiről el kéne döntenünk, hogy igazat mondtak-e neked?
Egyébként ezek az ingatlanok, fél éve még gyönyörű ékszerdobozoknak voltak beállítva a város szívében és nagyon áron felül adták ki.
Most meg jól leputriztátok ezeket a gyönyörű fiatalosan felújított lakásokat :D
Viszont az a Rózsadombon van. Külső kerületeket inkább nem is linkeltem, mert arra úgyis lehurrogtak volna.
"Márpedig tele van a piac 65-75 ezer forintért is 30+ nm-es felújított, metró megálló közeli ingatlanokkal."
Hol is???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!