Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A tulajdonosnak milyen lehetős...

A tulajdonosnak milyen lehetőségei vannak kilakoltatni a bérleményből, ha nem megyek? És ez mennyi időbe telik?

Figyelt kérdés

Sajnos engem is negatívan érint a járvány, felszolgálóként dolgozom/-tam, egyik napról a másikra bezártunk. Egyelőre fizetés nélküli szabadságra küldtek, mindezt jogtalanul, de nem vagyok olyan helyzetben, hogy pereskedjek, és nem is bízom abban, hogy ennek a rémálomnak 2-3 hónap múlva vége. Annél is inkább, mert a tartalék pénzem április végéig elég.

Sajnos voltam olyan hülye, hogy kiírtam az oldalamra, hogy munkát keresek, mire a tulajdonos rögtön célozgatott fizetéskor, hogy sajnálja, de ugye tudom, hogy mennem kell, ha nem tudok fizetni...

Szüleimmel nem vagyok jóban nagyon régóta, így egyelőre barátaimnál tudnék csak csövezni. Utána jöhet az utca... Azért írom ezt le, hogy nem az van, hogy fizetni nem akarok, csak nem tudok.

Ezért lenne fontos tudnom, hogy mivel kénytelen-kelletlen nem tudok elköltözni, mennyi ideig tart hivatalosan egy kilakoltatás, mennyi időm van arra, hogy halogassam legalább pár hónapig a kiköltöztetést? Közjegyző nem volt szerződés íráskor. Hivatalos úton nem lehet-e kérni valamilyen szervtől azt, hogy majd később kölcsön formájában folyósítsam? Mert ebbe a tualjdonos kevés eséllyel menne bele ahogy ismerem.

2020. márc. 23. 02:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem azt jelenti, hogy egy magán személy egy másik magán személy lakhatását oldja meg ingyen és fizesse helyette még a keletkező számláit is... :D Vagy igen így gondolod?
2020. márc. 23. 15:23
 12/18 qkker1 ***** válasza:
100%
Hagyjátok, ez egy troll, időnként kiírja -enyhe módosításokkal- ezt a "nem tud kirakni a tulajdonos" marhaságát!
2020. márc. 23. 20:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké én nem tudtam, köszi ;)
2020. márc. 23. 21:54
 14/18 A kérdező kommentje:

Azért mindig akad egy valódi troll, aki meg beírja mindenhová, hogy a kérdező troll... kívánom, hogy ne kerülj hasonló helyzetbe mint én. De annak se, aki fenyegetőzik most és nem képes megérteni, hogy nem arról van szó, hogy élősködni akarok, hanem legalább valami haladékot, amíg új munkát találok.

Senkiháziak, egyből megértőbbek lennétek ha titeket fenyegetne az utcára kerülés...

2020. márc. 23. 21:57
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Te vagy a senkiházi, hogy élősködni akarsz más tulajdonát használva. Lehet hogy neki is gondja van, mert neki sincs munkahelye, és most egy kiadott lakás lenne az egyetlen bevételi forrása. Hidd el, ha majd a tulajnak kajára kell, meg fogja oldani, hogy este még ott vagy, reggel már nem...
2020. márc. 23. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

akkor 1 hónapod van még, addig ahogy említették, irány egy építkezés - tesco stb, és szedd össze valahogy a lakbért+ rezsit.

Vagy költözz munkásszállóra.

Hogy képzeled hogy te hónapokat fogsz más tulajdonában élősködni? Talán kellett volna az évek alatt egy kis pénzt összerakni valahogy, vésztartalékkeretként (tudom hogy nehéz albi mellett), de ez akkor sem megoldás amit elterveztél

2020. márc. 24. 16:52
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

tudod kit senkiházizz le te (hamarosan) élősködő pióca..

Az hogy neked van egy beteg családtagod az senkit sem érdekel, kegyetlen világ, ez van. Költözz akkor a nővéredhez.

Amúgy pláne nőként nem értem, hogy pattanhat ilyen a fejedbe :D Még egy nagydarab férfi eltudja játszani ideig óráig a lakásfoglalósdit, de te mit akarsz nőként?

2020. márc. 24. 17:41
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

Fizetni nem tudsz, de macskád és egyéb hobbid biztis van amire elköltöd a pénzt + cigi esetleg pia is :D

Költözz haza vagy a testvéredhez és ne termelj még rezsit is szegény tulajnak...

2020. márc. 25. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!