A tulajdonosnak milyen lehetőségei vannak kilakoltatni a bérleményből, ha nem megyek? És ez mennyi időbe telik?
Sajnos engem is negatívan érint a járvány, felszolgálóként dolgozom/-tam, egyik napról a másikra bezártunk. Egyelőre fizetés nélküli szabadságra küldtek, mindezt jogtalanul, de nem vagyok olyan helyzetben, hogy pereskedjek, és nem is bízom abban, hogy ennek a rémálomnak 2-3 hónap múlva vége. Annél is inkább, mert a tartalék pénzem április végéig elég.
Sajnos voltam olyan hülye, hogy kiírtam az oldalamra, hogy munkát keresek, mire a tulajdonos rögtön célozgatott fizetéskor, hogy sajnálja, de ugye tudom, hogy mennem kell, ha nem tudok fizetni...
Szüleimmel nem vagyok jóban nagyon régóta, így egyelőre barátaimnál tudnék csak csövezni. Utána jöhet az utca... Azért írom ezt le, hogy nem az van, hogy fizetni nem akarok, csak nem tudok.
Ezért lenne fontos tudnom, hogy mivel kénytelen-kelletlen nem tudok elköltözni, mennyi ideig tart hivatalosan egy kilakoltatás, mennyi időm van arra, hogy halogassam legalább pár hónapig a kiköltöztetést? Közjegyző nem volt szerződés íráskor. Hivatalos úton nem lehet-e kérni valamilyen szervtől azt, hogy majd később kölcsön formájában folyósítsam? Mert ebbe a tualjdonos kevés eséllyel menne bele ahogy ismerem.
Futárszolgálat, Auchan, Tesco, Groby és hasonlók nem tudnak most elég embert felvenni. Szakmában biztosan nem fogsz tudni elhelyezkedni.
Az, hogy milyen gyorsan rak ki attól függ, mennyire jogkövető. Oda mehet két markos legénnyel és kikísérhet az ajtón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!