Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ti is megfigyeltétek hogy...

Ti is megfigyeltétek hogy azok az emberek problémáznak a magas albérletárakon, akik nem akarnak 20 percnél többet utazni a munkába?

Figyelt kérdés
Rengeteg embernek eszébe sem jut hogy Budapesten vannak külső kerületek, sőt agglomeráció is van, ahol jóval olcsóbb a lakhatás.

2020. febr. 6. 16:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

#20 kérdés hogy szerezted meg azt az albérletet? Nagyon nagy mázlid volt, vagy már régóta ott laksz és nem emelt a tulaj?

Mert manapság belvárosban ilyen olcsón elég hihetetlen.

Amúgy a válasz hogy neked igen, viszont te nem is sírhatsz a magas albérletárakon :).

2020. febr. 28. 02:09
 22/25 A kérdező kommentje:

"Ppppf, igen, 115 ezer havonta, tiszta olcsó. Plusz még benzin/jegy utazásra"

Milyen benzin/jegy? Mindkettő Budapest, Budapest bérlet ugyanannyi, 10 ezer/hó.

Megint egy üres kifogás miért ne spórolj meg 50 ezer forintot/hó.

2020. febr. 28. 02:11
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

A logikád még mindig hibás.

Nem mindenki adja ugyanannyit ki az ugyanott lévő lakását. Attol hogy összehasonlítást egy drága belvarosit egy olcsó külvárosival meg nem lesz neked igazad.

Kollégám kevesebbet fizet a 3 szobara mint én a 2 szobara, pedig alig 6-700 méterre lakik.

2020. febr. 28. 06:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg soha nem fogom megtudni, hogy miért olcsó az agglomeráció.. :DDD
2020. febr. 28. 07:04
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

"#20 kérdés hogy szerezted meg azt az albérletet? Nagyon nagy mázlid volt, vagy már régóta ott laksz és nem emelt a tulaj?"

Úgy hogy ennyiért volt, megnéztem és kivettem egy éve. Ha valaki tényleg kiadni akarja (normális) embernek az albérletét és nem hirdetgetni hónapokig 200 ezerért, hogy legyen egy balek külföldi aki kiveszi pár hónapra, az most sem fog garzont 180-ért adni.

A tulaj mondta is, hogy neki az a fontos, hogy megbízható, hosszútávú bérlője legyen, mert már megszívta azzal, hogy "piaci" áron adta ki olyannak aki meg tudta fizetni, aztán az meg amikor talált olcsóbbat akkor azonnal pattant.

De egyébként az enyém is csak egy kiragadott példa volt, ahogy a tiéd is. Még egyszer leírom: NINCS lényeges különbség a belvárosi, félig belvárosi és az agglomerációs árak között. Főleg hogy az agglomerációban nincsenek is olyan jellemzően 1-2 emberes, "olcsó" ingatlanok. Nézz már szét a hirdetések között, hát némelyik olyan hogy az ember eldobja az agyát, hogy van valakinek annyi önbizalma, hogy a belvárostól 1 órára lévő lakásért elkérjen lényegében ugyan annyit, mint ami a belvárosban van?

Én már hobbiból elmentek egy csomó hirdetést, aztán nézegetem ahogy hónapokig nem adják ki :D Sokkal többet bukik ezen a tulaj, mintha engedne pár tízezer forintot az árból és ki tudná adni egész évben.

2020. febr. 28. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!