Havi 140. 000-ből meg lehet élni ha 30. 000 a lakbér?
#20: "víz:1eFt" Azt hogy? Nem 10-et akartál írni? Az meg sok, mondjuk.
Kérdező: nagyságrendi különbségek lehetnek az egyes emberek költései közt, nem lehet megmondani, hogy neked elég-e az az összeg. Megélni kevésből is meg lehet, csak szar érzés, ha minden egyes forint elköltését kétszer is meg kell gondolni és úgy sem jut semmire.
19: Akkor nem mindegy, mekkora ház és milyen. Van, amelyiknek 3-400 000 Ft egy téli fűtése fával.
Én inkább azt mondanám, télen inkább lakásban lakj, vagy a szülőknél, és csak 3 évszakban abban a házban.
Tehát mondjuk most tavasszal, mikor már éjjel is 8-10 fok van, leghamarabb akkor költözz oda be.
#23 Zusammen max 3eFt/hó, és még sokat mondtam. Ketten kb. 6m3 vizet fogyasztunk havonta, pedig nem spórolunk.
#24 Igen, valamiért egy kisebb társasházi lakásra gondoltam, de a kertes háznál nagyban függ a méretétől, hogy mennyi fa fogy. Úgy gondolom, hogy kb 80-100 m2-es háznál 10 erdei m3 fa fogy el egy fűtési szezonban, ami igencsak 300eFt/év.
25:
????
"télen inkább lakásban lakj, vagy a szülőknél"
Akkor szülők kilőve. És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!