Havi 140. 000-ből meg lehet élni ha 30. 000 a lakbér?
Figyelt kérdés
Rokon tudna nekem biztosítani 30.000-ért albérletet (kisvárosban). Nekem nettó 140.000 a fizum. Ennyiből fent fogom tudni tartani magam?2020. febr. 4. 20:02
1/28 anonim válasza:
Még félretenni is lehet belőle.
2/28 anonim válasza:
Rezsi? Az kb. ugyanennyi. Telefonszámla? Egyéb számla?
Add össze a kötelező kiadásokat, és meglátod, hogy mennyid marad a 140.000-ből.
3/28 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom mennyibe kerülnek ezek, 19 éves lány vagyok.
2020. febr. 4. 20:33
4/28 anonim válasza:
Simán menni fog, csak figyelj oda hogy ne ússzon ki a kezedbol a penz. Írj heti tervet hogy mit fogsz főzni (mert ha te főzöl az a legolcsóbb) es csak ahhoz vasarolj be, igy nem veszel felesleges dolgokat.
6/28 anonim válasza:
3: És nem tudod megkérdezni otthon, mennyiből éltek, mire mennyit költötök? Nekünk általánosban 3. osztályban volt ez házi feladat...
8/28 A kérdező kommentje:
5-ös, a szüleimnél lakok még
6-os, nem, mert csak azt mondják hogy soha nem fogok tudni elköltözni mert ezek nagyon sokba kerülnek. Netből meg itt mobilnet van amit én nem akarok ha elköltöztem, telefonszámla meg közösen van, szóval ha kilépek a csomagból akkor megintcsak más ár lesz.
2020. febr. 4. 21:41
9/28 anonim válasza:
Saját telefonszámlád lesz. Szerintem egy 60-70 ezret le is vonhatsz belőle, rezsi + bérlés + telefonszámlád. Olyan 70-80 ezer Ft-od marad megélni.
10/28 anonim válasza:
És most akkor a 140 E-del mit csinálsz? Nem abból élsz meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!