Te hogy döntenél a kutya miatt?
Figyelt kérdés
11éves a kutyám,aki mindig velem volt.Pici termetű,hozzám ragaszkodik.Mindenhova vittem magammal,még 2 ezer km-rel arrébb is,minden cart átélt velem.Viszont most van 1 olyan gondom hogy albérletet kellene váltanom,és sehol nem fogadják el az állatot.Én tuti nem fogok megválni tőle.Akkor most mi van ?Most akkor fedél nélkül maradunk ,mert háziállat nem jöhet ?2020. febr. 1. 20:27
2/4 anonim válasza:
Próbáltad megfűzni a tulajt? Hogy 11 éves a kutya, mindig veled volt, pici, nem egy kaukázusi juhászkutya, stb? Hátha. Vagy hogy hajlandó vagy szerződésbe foglalni külön a kutyát, hogy vállalod a felelősséget, anyagilag is, ha bármi kárt tesz a kutya, azt te állod.
Már nem találom ingatlan.com-on a hirdetést, de volt egy kifejezetten kutyabarát tulajdonos, aki kb. 3x emelte ezt ki a hirdetésben, hogy kutyabarát környék, jó kutyás közösség, trallala. Szerintem már kiadta.
4/4 anonim válasza:
Keress tovabb!
Mi gyerekkel, kutyával es cicaval költöztünk.
Szinten 2000km rel Mo-tol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!