Tulajdonos fog emelni bérleti díjat?
Figyelt kérdés
Most jár le az első 1 év,előtte nem laktam még albérletben. Minden esetben emelnek bérleti díjat? Tapasztalatok?2020. jan. 23. 20:23
1/9 anonim válasza:
Ha nem akar emelni akkor nem fog
2/9 anonim válasza:
Nem emelnek minden évben. Az én bérlőm 3-ik éve lakik és nem emeltem (Budapest)
3/9 anonim válasza:
Tőle kérdezd,nehogy meg lepjen vele .
4/9 anonim válasza:
Nézzed meg a szerződésedet.
Elvileg benne van.
5/9 anonim válasza:
Elvileg emelhet, viszont én úgy látom, hogy a bérbeadók sem szeretnek "bevált" bérlőt elveszíteni egy emelés miatt, szóval nem szokták erőltetni az emelést, ha nem abszolút indokolt.
6/9 anonim válasza:
Nekem a mindenkori infláció mértéke az emelés januárban. Decemberbe járt le nekem is az első évem,első albérlet. De ez benne van a szerződésben, úgyhogy tudtam hogy januártól emel picit.
A tiédben nincs erről semmi??
7/9 A kérdező kommentje:
De benne van ugyanez. Csak hogy valóban emel is, azt nem tudtam. Utolsó neked mennyi az emelés mèrtéke?
2020. jan. 24. 09:36
9/9 anonim válasza:
Tulajdonostol fugg.
Nekem 3 ev alatt nem emelt semmit, pedig 20% dragabb most a berles a kornyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!