Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Meyiket választanátok 15 év...

Mono11 kérdése:

Meyiket választanátok 15 év lakáshitel vagy albérlet?

Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Szia. Anyagi megfontolásból szerintem akkor érdemes lakashitelt fizetni inkább, amikor a törlesztőrészletedben a kamat kevesebb, mint amit albérletre fizetsz.
2019. nov. 5. 00:47
 12/19 Fazon Egon válasza:
71%
Szerintem azt sem ártana tudni,hogy lakáshitelhez kell önerővel is rendelkezni. Pláne olyan munkahellyel, ami alapján a bank is folyósít. Ha valakinek ezek nincsenek, akkor marad az albérlet!
2019. nov. 5. 07:14
 13/19 Are You Scorpio ***** válasza:
75%
lakoauto :)
2019. nov. 7. 15:22
 14/19 anonim ***** válasza:
9%

A magyar ember jobban szereti a saját tulajdont. Amerikában senki sem vesz fel hitelt lakásra, inkább bérlik.

Ha újra kezdhetném én is maradnék albérletben. Adóság csapdába ejtenek mindenkit Magyarországon mindegy milyen hitel a neve. A cigány király paktumot kötött a bankokkal, így soha senki nem védi meg az adósokat, megszűnt a jogállamiság, irányítva vannak a bíróságok, ha igazad van akkor sem nyerhetsz az elnyomókkal szemben.

2019. nov. 7. 23:02
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Szamold ki hogy even keresztul fizeted a reszletet, es a 16-ik evben maradsz egy ingatlanal. Vagy 15 even keresztul fizeted az alberletet es a 16-ik evben is ugyanugy fizetned kell. Nem lesz a tied az ingatlan ! Uzenem a #14 hogy o cigany patkany !
2019. nov. 8. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

14#

Amerikában mindenki MINDENT hitelre vesz. Egy családban több hitelkártya is van, lízingelik az autót, hitelből tanulnak és ha tud,nak hitelből vesznek ingatlant. Ez azért ott is nagy lépés, akárcsak itthon. Nem mindenki teheti meg, így marad a bérlés.

Kérdem én, miért kellene megvédeni egy adóst? Saját belátása szerint döntött amellett, hogy eladósítja magát 10+ évre, saját maga mérte fel a lehetőségeit és ehhez igazodva döntött. Az, hogy közben bármi krach beüt és ő fizetésképtelenné válik, az a saját hibája és felelőssége. Pont rossz példát hoztál, mert Amerikában még annyira sem védik az adósokat, mint nálunk.

Én egyértelműen saját párti vagyok, ha az ember megfelelő önerővel rendelkezik, de kinek a pap, kinek a paplan. Nem hallottam még olyan ellenérvet, amit magamra tudtam volna venni.

2019. nov. 8. 12:48
 17/19 De La Cruse ***** válasza:
73%

Olcsó lakás autóval. Az kevesebb mint az albérlet még ha harminc kilométert is kell menni naponta.

A ház a tiéd és annyi.

2019. nov. 9. 15:01
 18/19 attisattis ***** válasza:
0%
Ha hitelt veszel fel, meghozod életed legrosszabb döntését, amit minden egyes nap, 15 évig, meg fogsz bánni. Illetve kamatra kifizetsz töbmillió forintot a banknak, egy 15 milliót érő lakást megveszel 25-30 millióért. Szóval a kamat havonta 60000, az albérlet 80000, úgyhogy ezt érdemes átgondolni, mert itt sokan írják, hogy a végén, ha kifizetted a hitelt, tied lesz a lakás, csak azt nem veszik figyelembe, hogy dupla áron.
2019. nov. 10. 10:56
 19/19 nitro1 válasza:
# 17 Nagyon nem mindegy, hogy milyen az a 30 km. Inkább az idő számít jobban, amit elcseszel vele.
2019. dec. 15. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!