Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha albérletben vagyok, a...

Ha albérletben vagyok, a tulaj bármikor bemehet a lakásba? Ugye nem fogja bántani az állataimat, ugye nem tehet ilyet?

Figyelt kérdés
2019. okt. 29. 10:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

20/20

"Akkor ne add ki a lakásod. Vagy szerinted mégis a bérbeadás miről szól? Beszeded a jussod, mint egy földesúr, és ennyi?"

Nem "földesúr" vagyok, tegyük tisztába a tulajdoni jogokat !

Én vásároltam meg azt az ingatlant, ÉN VAGYOK A TULAJDONI LAPON, MINT TULAJDONOS bejegyezve, nem gondolom, hogy a bérlőimnek több joga van mint nekem SŐT!

Igen, van kiadott lakásom, mert van.

Sohasem volt problémám a bérlőkkel, megválasztottam a megfelelőket és miattam kecskét, juhászkutyát, vagy állatfarmot is fenntarthatnak, HA, nem zavarja az a szomszédokat és egymással is jól kijönnek.

Nem rabló vagyok, igen alacsony összegért adom ki és előre megbeszélt időpontban jövök és megyek, nem leskelődök, nagyon jó viszonyom van velük, ez alapfeltétel.

Van-e még valami, amire kíváncsi vagy 20/20, vagy ennyi elég?

Egyébként már egy kicsit el is távolodtunk a kérdező problémájától !

2019. nov. 16. 08:41
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én vásároltam meg azt az ingatlant, ÉN VAGYOK A TULAJDONI LAPON, MINT TULAJDONOS bejegyezve, nem gondolom, hogy a bérlőimnek több joga van mint nekem SŐT!"

Pedig a bérbeadással bizonyos jogokról lemondasz, amelyek a bérlőre szállnak át a bérleti szerződés időtartamára. A tulajdoni jogodat pedig senki nem kérdőjelezte meg.

Ezért vetettem fel, hogy nem kell ingatlant bérbe adni, ha nem tudsz bizonyos jogokról lemondani, és csak az "én vagyok a tulajdonos" mantrát tolod.

A kérdéshez pedig igenis kapcsolódik, mivel te jelentetted ki, hogy neked természetes, hogy bármikor bejársz, holott ehhez nincs jogod.

2019. nov. 16. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!