Hogy mondjam meg a lakótársamnak, hogy gáz amit csinált?
Nemrég új lakótársam lett, elsőre aranyosnak tűnt, mondta, hogy dohányzik, de lakásban soha. Ki is fejtette mennyire utálja azokat akik lakásban dohányoznak, mert büdös lesz minden.
Erre egy hete lakik bent és már másodszorra érzem, hogy a konyhában és főleg a szobája előtt büdös cigiszag van. Csak nem értem miért adta nekem a szentet ha azt csinálja amit elvileg gyűlöl. Legszívesebben ezt a szemébe mondanám, de közben meg az is bennem van, hogy mennyire gáz, hogy akkor ezekszerint ilyen álszent. Új lakót nem akarnék keresni, mert most is megszenvedtem vele, viszont elegem van, hogy a büdös füstöt szagolom, és majd minden átveszi a szagát. Nem tudom később mi mindem bukik még ki a lányból, ha már így az elején se volt őszinte.
Szerintem szólj neki. Ha már így az elején elnézed, később még annyira sem fog változtatni.
Nyugodtan mondd neki hogy ha a tulaj megérzi, ki fogja fizettetni a tisztítást vagy kirak titeket.
Biztos hogy rágyújt bent?
A nem dohányosok sokkal jobban megérzik a bagó szagát, magamról tudom, ha már 3 szobával odébb füstöltek, szinte még a falakon is átéreztem.
Ruha nagyon átveszi, meg a haj, környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!