Valaki csinált már ilyet?
Ha rájön a tulaj, akkor azonnal kidobhat benneteket. Ha két embernek adja ki a alkást, akkor nem lakhat ott 3 ember, mert jobban lelakják a lakást.
Hiába mondanád, hogy csak pár napig maradsz, mert sűrűbben menne megnézni, hogy igaz-e?
Sosem értem miért kell így fogalmazni hogy "kidob" a tulaj, inkább úgy mondanám bontja a szerződést. Utóbbi esetben van legalább 30 napod (vagy amennyit a szerződés előír) új lakást keresni, a kidob meg olyan hogy hazamész és kint van a cuccod az ajtó mellett.
"mindenképpen úgy kell táncolnotok, ahogy a tulaj fütyül"
Nem kell, csak be kell mindkét oldalról tartani bizonyos szabályokat, mi pl a tulajt évben 1x ha látjuk. Meg azért a bérlőt sem kell félteni, az is rögtön azt nézi hogyan fizethetne kevesebbet, meg a tulaj háta mögött bizniszel... Én még bérlőként sem szeretem ezt a sumákolást, 1x néztem meg egy helyet, ahonnal egyik lakó épp kifelé költözött, de már azt nézte hogy tudnánk az első hónapot elcsalni, hogy neki fizessek zsebre...
Szerintem ez a "nincs szüksége indokra" dolog is inkább előny mint hátrány. Normális lakót normális tulaj nem fog kitenni "csak úgy", viszont nekem is volt olyan lakótársam aki összeférhetetlen volt, és mondhatta a tulaj neki hogy akkor ideje keresni új helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!