Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Emelet felhúzása/tetőtér...

Emelet felhúzása/tetőtér beépítése! Aki csinált már ilyet, válaszolna nekem pár kérdésre?

Figyelt kérdés
Szülők házára szeretnénk lakóteret kialakítani. A ház a 70-es években épült, 120nm, földszintes, korának megfelelő állapotban van. A tetőt komplett le kellene bontani. Külön bejárattal, konyhával, fürdővel szeretnénk megépíteni a lakóterünket. Mennyibe kerülne mindez? Tudom, hogy nagyon sok mindentől függ az ár, csak a nagyságrendekre vagyok kíváncsi. 10millió? Mik a legolcsóbb megoldások? Legjobbak? Minden észrevétel, gondolat érdekel az ötlettel kapcsolatban! Köszi!
2012. jún. 7. 20:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Körülbelül hány nm lenne a lakótér, ha emeletet csinálunk és mennyi, ha tetőteret? Köszönöm!
2012. jún. 7. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
huh hát ez tényleg sok mindentől függ. Nálunk is szóban volt hasonló, de végül 1 telken belül építkeztünk könnyűszerkezetest. kb 100nm, és simán benne volt 13 millába úgy, hogy a férjem szakmája, így a víz-gáz- fűtés-villanyon kívül mindent ő csinált. Az igaz, hogy ez már berendezve, és lehet persze olcsóbb burkolatokat,szanitereket, így azt mondom ,hogy nagyon szűken 10-ből, könnyűszerkezetesből kijön. Ami nagy előnye, hogy nagyon jó szigetelésű, és könnyű pláne egy tetőtér esetén.
2012. jún. 9. 17:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Reméltem, hogy kevesebbet írsz majd:)
2012. jún. 10. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!