Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Te kivetted volna igy az...

Te kivetted volna igy az albérletet?

Figyelt kérdés

Már tulvagyunk rajta de érdekelne mások hogy reagáltak volna ebben a helyzetben.

Sürgőssen albit kellet volna találni munka miatt.Találtam is eggyet ahol nem probléma hogy van gyerekünk.Örültünk elmentünk megnézni,na itt jön a lényeg.

-Amikor odaértünk 3tagú kihallgatóbiróság ült velünk szemben(akivel beszéltem telefonon és aki kiadta volna nem volt ott),nagyon kényelmetlen volt,rendesen kikérdegtettek bennünket.

-3 hónapra kötöttek volna szerződést ha fizetünk akkor szerződés hosszabitás(ezzel nem volt bajunk)

-Ami kiverte a biztositékot az az hogy 10ezerrel többet kértek mint ami a hirdetésben szerepelt.

Hazaérkezésünk után fél órával kaptuk az emailt hogy mégiscsak az eredeti áron kapnánk az albit .

Férjem hallani nem akart a dologról,én meg belementem volna(kétségbe voltam esve hogy ez miatt bukik egy jó meló)

Te mit tettél volna ilyen helyzetben?Egyáltalán ez mennyire gyakori hogy más árat szabnak helyszinen mint ami a hirdetésbe szerepel?

2019. okt. 10. 10:25
 1/9 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy próbáltak picit többet nyerni a dolgon, próbálkoztak hátha. Majd amikor látták, hogy bukott a tervük, inmább felhívtak mert mindenképpen ki akarták adni. Ha nagyon szükségem lett volna a melóra lehet odamentem volna, de ha van választásom inkább kihagyom. Kétes alakokkal inkább nem kötnék üzletet. Azért a férjedet is meg lehet érteni.
2019. okt. 10. 10:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi is ketten vagyunk a kiadásnál, mert én vagyok a tulajdonos és kell az aláírásom, egyébként a fiam intézi, mert én nem értek sem az emberekhez, sem az ilyen dolgokhoz, így ebben nem látok semmi kivetnivalót.

Azzal sincs baj, ha kérdezgetnek, mert mégiscsak egy lakásról van szó, amit - ha rosszul választanak - csak perrel lehet visszaszerezni.

Ami nekem sem tetszik, az a bérleti díjon való variálás, nem tartom korrekt dolognak, de ha van szerződés, akkor mindig az abban foglaltak az érvényesek, arra kell nagyon odafigyelni, hogy mit írsz alá!

2019. okt. 10. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Előző vagyok:

Végül ezt vettétek ki, vagy találtatok másikat?

2019. okt. 10. 10:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Szerintem itt is arról lehet szó hogy a néni aki jobban kérdezgetett jó emberismerő,mert ezt többször hangoztatta.Tulajdonképp a tulaj szülei és barátnője volt ott.A vicc az egészben hogy csak a férjem lett volna ott a 3hónap allatt,ezt tudták ők is mert mondtuk is hogy egyenlőre nem tudunk mindhárman költözni.

Magam részéről ugy voltam vele 3hónap kibirható,aztán lelépünk.Nekem se tetszett ez az emelés része,az autóbeállási lehetőségnél mikor rákérdeztünk huzták a szájukat,holott ez is járt vele(Tulaj emailben ezt is felajanlotta hogy természetesen ezt is kapjuk)

Azóta szerencsére csak egy rossz emlék amit a gyerek ugy emleget hogy az albi amikor apa nagyon mérges lett....

Találtunk másik helyet egy ismerős kisegitett amig találtunk megfelelőt.

2019. okt. 10. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Én meg vissza írtam volna nekik hogy 10 ezerrel találtam olcsóbbat ettől is és ennyiért esetleg mehet a bolt.
2019. okt. 10. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

En az mondtam volna, hogy a tulajdonos nelkul nem targyalok.

Vele kell megegyezni, nem massal. Az meg elfogadhato, hogy o fiatal, es apja-anyja ott van, de az, hogy az egesz pereputty ott van, o meg nincs, nekem abszurdum.

Ha tobbet kernek, mint ami a hirdetesben szerepel, akkor eleve azt mondom, hogy ez uj helyzet. Majd otthon atgondoljuk es visszaszolunk.

Mondjuk kisgyerekkel tenyleg kiszolgaltatottabb helyzetben vagytok, igy nehez karakannak lenni.

2019. okt. 10. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A variálós-trükközős, de legalább önérzetes bérbeadóktól mentsen meg az ég. Bérlőként következetes és szabálykövető vagyok, és pont ugyanezt várom a tulajtól. Következetességet, kiszámíthatóságot és a játékszabályok betartását. A leírt dolgok alapján itt egyik sincs meg.
2019. okt. 10. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak maximum akkor vettem volna ki, ha nagy szükségem lett volna rá (ilyen a Ti esetetek) közben kerestem volna más kiadó lakást.

Jellemtelenek voltak.

2019. okt. 10. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Igazából mi a kérdés?

Biztos nem vennék ki albérletet olyan emberektől, akik már az elején b..szakodnak velem és nem korrektek akkor se ha feléért adják.

2019. okt. 10. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!