30 napos határidővel fel lehet mondani az albérletet?
Miért van lepontozva minden válasz? Jól írták, meg kell nézni mi szerepel a szerződésben.
Pont tegnap kötöttem egyet, világosan benne van minden. Nálunk 30 nap.
Senkit nem pontoztam le, még csak most néztem be ide a kiírás óta. Kicsit kacifántos a helyzet, de nem szeretnék minden részletet ide kiírni. Ha valaki tényleg jártas a témában, írjon privit, és leírom, mert van 1-2 érdekes bonyolító tényező.
Előre is köszi.
Nem kell érdeklődni, válaszolni se muszáj, direkt írtam, hogy olyan, aki ért hozzá. Ide általában nagyrészt nem azok írnak, akik képben vannak, bármiről legyen szó.
Azért nem szeretném kiírni, mivel a dolognak aktualitása van, és elég jellegzetes, nem örülnék, ha bárki érintett, vagy ismerős keveredne ide.
A megállapodás a mérvadó. Ha abban konkrétan nem térnek ki rá, akkor a jogszabályban leírtak.
Jogszabály szerint a 15-ig felmondott szerződés a következő hónap utolsó napjával szűnik meg. Tehát ha szeptember 15-ig a szerződést felmondják, akkor még október 31-ig él a bérlet. Ha szeptember 15. után mondják fel, akkor november 30-ig él a bérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!