Szerintetek már kell fűteni ha 20 fok van a lakásban? Ti már fűtötök?
Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 17:24
1/11 anonim válasza:
Nem. 18 fok van a szobában, de nekem ez az ideális. A légkondit is csak azért teszem 24 fokra, mert sokba kerülne.
2/11 anonim válasza:
Mi nem fűtünk.
Nincs olyan, hogy "kell". Ha fázol, először szerintem gondold végig, hogy megfelelően vagy-e öltözve (az ember hajlamos a nyár után túl lazán öltözni), ha igen, akkor fűts be!
3/11 anonim válasza:
Leginkább a ruhák miatt kapcsoltuk be a fűtést, hogy gyorsabban száradjanak, illetve a családban vannak fázósabbak. Egyébként nem megy minden nap/egész nap a fűtés, csak amikor igény van rá.
4/11 anonim válasza:
22 Celsius volt, a párom befűtött. Én még nem tettem volna. Attól függ kinek milyen a hőérzete, hogy van öltözve.
5/11 anonim válasza:
Nem, én nem. Köntöst kell fölvenni, télen is elég.
6/11 anonim válasza:
Azt csak te tudhatod hogy neked mi a jó.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat úgy látom akkor azért a többség nem fűt még. Nekem is végül is csak a kezeim fáznak, még akkor nem kapcsolom fel én sem.
2019. okt. 6. 20:17
8/11 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kell.
22 fokra van allitva a termosztat, nekem melegem van, felesegem meg fazik.
9/11 anonim válasza:
Nekem 19 fok a határ. Ha sokat kell egy helyben ülnöm, akkor gyújtok be ezen a hőmérsékleten. Ha egész nap kint vagyok a kertben, vagy dolgozni vagyok, és este már csak takarítok, főzök, fürdök és alszok, akkor 18 foknál sem gyújtok be. Egyikünk sem annyira nagyon fázós, csak a kezünk fázik mert bentre csak nem veszek fel kesztyűt :D
10/11 cseri65 válasza:
Saját kazánunk van , mikor fázok befűtök !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!