Hány fok van nálatok a lakásban amikor fűtötök és amikor nem? Mivel fűtötök és miből épült a ház?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 19:56
1/13 anonim válasza:
23,5 fél nappal. 24 éjjel, 24,5 szeles nagyon hideg éjjelen. Tégla, műanyag nyílászárókkal. Én fázós vagyok. Fűtés nélkül attól függ nyáron milyen az idő: 24-29-30-ig is felmegy.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. A fűtés nélkülit mostanra értettem. Mármint napközben, amikor még nem fűt valaki.
2009. okt. 30. 20:04
3/13 anonim válasza:
Vegyes falú ház, napközben nem fűtünk:20 fok, délután és este igen, ilyenkor 24-25 fok körül van!
5/13 anonim válasza:
alulról veri a 20 fokot most a szoba hője... nem durrantottam rá, mert akkor a gatyánk is rámenne...
ez az átka annak, ha nem laknak alattad... :(
tégla társasház, kb 1975. gázzal fűtünk.
6/13 anonim válasza:
családi ház téglából, nappal max. 20 fok, éjjel 16 - de többet nem is szeretek
7/13 anonim válasza:
tégla családi ház emeletes, délelőtt amikor nem fűtünk lent 20 fent 22 fok körül, este és délután amikor már fűtünk lent 26 fent 27 fok körül. kandalló
8/13 anonim válasza:
Tégla családiház +5 cm dryvit, gázfűtés. Nappal még nem kapcsol be a cirkó pedig 21 fokra van állítva a thermosztát. Reggel 6-8, és este 18-21 óra között 22 fokra van beállítva, akkor elindul a cirkó egy-egy órára.
9/13 anonim válasza:
Emeletes társasház téglából hungarocel szigeteléssel.
Napközben 23-24°C fok.
Este fűtés nélkül 19-20°C, fűtéssel 22-23°C fok.
10/13 anonim válasza:
Én Dél-Olaszországból jelentkezem. Idén még nem fűtöttem, most 22,5 fok van a lakásban. Ma kint gyönyörű, kellemes napos idő volt, 20 fok körül. Tavaly november közepén kezdtem fűteni, és március végéig tartott, bár időnként pár napra le lehetett állni. Így 23-25 fok közt volt bent. Nyáron 26-28 között van a lakásban, légkondit nem használok. Éjjel nyitva vannak az ablakok, akkor lehűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!