Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Megéri költözni ha kétszer...

Megéri költözni ha kétszer annyiba kerül, de már nem bírok tesómmal együtt lakni?

Figyelt kérdés

Teljesen más életvitelen vagyunk a testvéremmel. Én korán elmegyek dolgozni este edzek aztán viszonylag korán próbálok aludni, hogy pihent legyek másnapra. Ő meg egyetemre jár, viszont kb. alig van órája nagyrészt csak délután jár be, esténként felhozza a csavojat meg van, hogy hajnal 3 kor is tvznek meg röhögcselnek. Így én mindig felebredek éjszaka és néha alig tudok visszaaludni. Már nagyon unom.

Kaptam egy nagyon jó lehetőséget pár percre a munkahelyétől, jó infrastruktúrával, nagy szép lakás. Az egyetlen probléma, hogy kétszer annyit kellene fizetnem, mint most. Simán ki tudom fizetni csak így kevesebbet tudnék félretenni.

Na a gond, hogy ha minden jól menne egy félév múlva legkésőbb tudnék lakást venni mert összegyűlne az önrész, viszont így biztos el tolódna meg 1-2 évvel a lakásvásárlás.

Ti kibirnatok meg ezt a félévet valahogy vagy inkább lepnetek és nyugodtan lennétek 1-2 évig meg?

Köszi! ;)

2019. okt. 5. 17:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem rögtön szivatásra gondoltam, hanem olyan elsőre szóbeli figyelmeztetésre, amitől át tudja érezni a te helyzeted. Üljetek le, akár írjatok is le valami közös megegyezésű házirendet, aztán rakjátok ki mondjuk a hűtőre :) (Ha meg nem sikerül megegyezni vagy nem tartja be, de reggelenként "véletlenül" felkelted, egy idő után tuti nem lesz kedve rendszeresen hajnalig mulatni.)
2019. okt. 6. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!