Megéri költözni ha kétszer annyiba kerül, de már nem bírok tesómmal együtt lakni?
Teljesen más életvitelen vagyunk a testvéremmel. Én korán elmegyek dolgozni este edzek aztán viszonylag korán próbálok aludni, hogy pihent legyek másnapra. Ő meg egyetemre jár, viszont kb. alig van órája nagyrészt csak délután jár be, esténként felhozza a csavojat meg van, hogy hajnal 3 kor is tvznek meg röhögcselnek. Így én mindig felebredek éjszaka és néha alig tudok visszaaludni. Már nagyon unom.
Kaptam egy nagyon jó lehetőséget pár percre a munkahelyétől, jó infrastruktúrával, nagy szép lakás. Az egyetlen probléma, hogy kétszer annyit kellene fizetnem, mint most. Simán ki tudom fizetni csak így kevesebbet tudnék félretenni.
Na a gond, hogy ha minden jól menne egy félév múlva legkésőbb tudnék lakást venni mert összegyűlne az önrész, viszont így biztos el tolódna meg 1-2 évvel a lakásvásárlás.
Ti kibirnatok meg ezt a félévet valahogy vagy inkább lepnetek és nyugodtan lennétek 1-2 évig meg?
Köszi! ;)
Biztos kibírjam azt a félévet.
Vennék fülhallgatót, atkiabálnek nekik, vagy valami ilyesmi.
Laktam már olyan random emberekkel együtt, hogy ez szerintem a tűrhető kategória.
Mindenki maga dönti el, hogy mit akar, ha neked ez sok akkor menni kell, de aztán meg lehet a kifli árát is megnézed 2x, annyira össze kell húzni a gatyaszárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!