Radiátor beüzemelése?
Figyelt kérdés
Hello,
Tudom, hogy béna vagyok, feltekertem a radiátort 4-esre de nem melegszik, mit kellene csinálni és mivel, hogy meleg legyen a radiátor?
(tudom a képen már nem 4-esen van) :D
Köszi előre is! :)
2019. szept. 26. 21:42
1/11 anonim válasza:
Bojleren át van állítva a fűtés? Àltalába három fokozat van az off, a csak melegvíz, és a harmadik a melegvíz és fűtés
3/11 anonim válasza:
"Bojleren át van állítva a fűtés?"
Bojleren fűtés?
5/11 anonim válasza:
Akkor gomb. A balszélsõ gombot tekerd a hópehely felé
6/11 anonim válasza:
Milyen fűtés van a lakásban? Van vhol kazán? Vagy távfűtéses a lakás? Ha van kazán, azt kell először bekapcsolni, az melegíti fel a vizet, ami kering utána a radiátorokban. Ha távfűrés van, meg kell várnod, amíg a távfűtő művek bekapcsolja a fűtést. Ha társasházban laksz, és egy közös kazánja van a háznak, akkor azt a háznak kell bekapcsolnia. Ha nem látsz a lakásban sehol kazánt, és nem tudod, milyen fűtesi rendszered van, fordulj a ház közös képviselőjéhez, vagy a lakás tulajához.
7/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg így áll és nincsűtés. Pedig nekem ez tűnik hópehelynek. :/
vagy még egyel arrébb az R betűre?
vagy a nulla vagy a napocska? :O
mert most a hópelyhen van és nincs fűtés hiába tekerem bárhányasra.
2019. szept. 26. 22:16
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor közös kazán van, és még nem kapcsolták be, de majd ha bekapcsolták akkor én magamnak tudom szabályozni, legalábbis akkor szerintem így van.
Azért nem őt kérdeztem, mert inkább ti nézzetek hülyének mint ő.
Mindenkinek pozitív értékelést adtam. :)
2019. szept. 26. 22:18
9/11 anonim válasza:
Hát ez villanybojler biztos nem távfűtéses nincs valahol a lakásban valami idõzítõ vagy termosztát vagy ilyesmi amin hõfokot állíthatsz?
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!