Nemrég költöztem panelba, a kapura ki van írva, hogy légteleníteni fogják a fűtésrendszert. Ilyenkor nekem mit kell tennem?
Figyelt kérdés
(A tulajt jelenleg nem tudom erről megkérdezni.)
3. emeleti lakás, a fürdőn és az előszobán kívül egyedi mérős minden, nem is szoktunk semmit bekapcsolni, mert nem fázunk. Mit kell ilyenkor megnyitni és hogyan? Olyasmit olvastam, hogy az ilyen házakban egy légtelenítő szelep van valahol, amit ilyenkor megnyitnak. Vagy nem így van? Otthon konvektorom van, sosem laktam távfűtéses lakásban.
2014. dec. 12. 12:38
1/5 anonim válasza:
Érdekes, hogy december közepén légtelenítenek. tennivalód annyi, hogy kinyitod a radiátorok szelepét, hogy szabad átáramlás legyen. Különben a Te radiátorod nem lesz légtelenítve.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezen már meg sem lepődöm, itt mindent furcsa időpontokban csinálnak... Köszönöm a gyors választ!
2014. dec. 12. 12:58
3/5 anonim válasza:
Valószínű az őszi karbantartást kispórolták és most meg panaszkodnak a lakók, hogy nem fűt a radiátor. Így most kell légteleníteni.
4/5 anonim válasza:
Éppen valakinél kilyukadhatott, elromolhatott egy radiátor . Akkor is szükséges a légtelenítés. Nem egy nagy dolog, bármikor előfordulhat.
5/5 anonim válasza:
Pár napig teljesen nyitva kell hagyni hőfokszabályzót, tehát maxra kell csavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!