Hihetetlenül megdragultak az albérlet árak. Székesfehérváron élek egyedülálló férfiként,270 000 és fizubol 120 a lakás díja. Hogy lehet így élni? :D
Nyilvan nem fognak az arak a vegtelensegig emelkedni.
Viszont ha azt hiszed hogy majd felaron fog minden csoro hitel nelkul lakast venni, akkor te is pont olyan hulye vagy mint az altalad emlitett atlag.
#10 Az hogy megállt az áremelkedés, még nem jelenti, hogy kilukkant volna a lufi.
Az összeomlás még nem következett be. De ne aggódjál: az is be fog.
Az ingatlanlufi egy Ponzi-séma. Azok pedig mindig bedőlnek. Mindig. Kivétel nincs.
#11 kisapám, én 2010 környékén 50 ezer forintért közművesített présházat vehettem volna itt, a hozzá tartozó szőlővel. Erről pedig ennyit, messziről se ugatod a témát, tisztán látszik.
Mit kapsz ma ennyiért? Egy szar biciklit.
Kisocsem, 2006-ban 20 evesen tudtam hazat venni hitel nelkul.
Ma valoban egy tyukpajtat se kapsz annyi penzert.
De te pukkaszthatsz ahany lufit akarsz, azok az idok tobbet nem jonnek vissza.
#13 akkor tehát mehetnek az ingatlanárak alacsonyra?
Igen, mehetnek.
Fognak menni?
Igen fognak.
Ezt, hogy azok az idők sosenem jönnek többé vissza, csak te állítod. Rajtad kívül pedig senki más. Tehát ez az állítás annyit is ér.
Kisapáim, én idén vettem házat kp Budapesten...
28 évesen.
Köszi, nagyon jól élek!
Üdv!
3 fehérvári lakás tulajdonosa 🙂
#15 így van, az ingatlanlufi mesterségesen van fenntartva, és Ponzi-séma.
És nyugodjál meg, lejjebb mennek az ingatlanárak majd. Hahotázhatsz nyugodtan, a saját ostobaságodat illusztrálod vele. Lehet, hogy még pár évig nem fognak lejjebb menni, viszont a Ponzi-sémák mindig bedőlnek. Akkor is, ha bugyuta vagy, és fogalmad nincs az egészről, csak kummogsz nagyokat, és reméled, hogy a végtelenségig lehet fújni egy lufit. Akinek pedig volt esze, ne aggódjál, bőven lesz pénze, ugyanis félrerakja, nem elkölti ötszörös áron olyan ingatlanra, ami feleannyit nem ér. De nyugodtan tüntikézzél, hőbörögjél, csapkodd a segged is a földhöz, az az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!