Hihetetlenül megdragultak az albérlet árak. Székesfehérváron élek egyedülálló férfiként,270 000 és fizubol 120 a lakás díja. Hogy lehet így élni? :D
Figyelt kérdés
Máshol is ez megy? Három éve még 75 ért ki lehetett venni egy normál kecot2019. szept. 19. 20:19
1/33 anonim válasza:
Ingatlanlufi van, Kérdező, mindenhol ez megy.
Ám ne aggódj; 1-2 éven belül összedől a piramis, és akkor majd szaréhugyé' lehet lakáshoz jutni, nemcsak albérlethez.
2/33 anonim válasza:
Csak ott drága a lakhatás, ahol van munkahely. Budapesten 100-120eter+rezsi egy 1szobás garzon. 2szobás lakások 150ezer+rezsi. Győr, Sopron hasonló. De Sátoraljaujhely, Ozd, Békéscsaba sokkal olcsóbb. Ott még ma is kapsz 60-70ezer+rezsiért 2szobás kecót.
3/33 anonim válasza:
Én is így jártam, ezért költöztem kivszékesfehérvárról, Nádasdladányban 30+ rezsiért kaptam kecót. A napi 2*kb30perc biszt pedig még élvezem is.
5/33 anonim válasza:
Elsőnek küldeném az Álmodj királylany című számot.
6/33 anonim válasza:
Pf örülnék ilyen szerencsés helyzetben lenni Mint te.
7/33 anonim válasza:
#5 nyugodtan gúnyolódhatsz, kisapám, a lufik MINDIG kidurrannak, a történelem minden alkalommal engem igazolt
Ha komolyan azt képzeled, hogy az árak mindig csak emelkedni fognak, hülyébb vagy, mint a sokéves átlag
8/33 anonim válasza:
Nem olyan nagy az ingattlan lufi, a forint romlik rohamosan...
9/33 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy olyan nagy, a floridai nagyobb volt
Lényeg az, hogy ezek mindig kilukkannak, és jókora pusztítást hagynak maguk után
10/33 anonim válasza:
Az ingatlanluffi már kipukkadt. Az árak emelkedése megállt. A 2-3 hónappal ezelőttihez képest az albérleti dijak nem emelkedtek, pedig eddig minden évben megugrott iskolakezdesre a bérleti díj. Idén nem. Pár hónapja a lakásárak sem emelkednek. A lakásárak elérték a fizetőképesség határát. EZ a kipukkadás. Aki azt várja, hogy az ingatlanárak visszaesbek a felére-harmadára, csalódni fog. Az már nem lesz. De most már stagnálnak az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!