Menedékkérők szándékos éheztetése és embertelen bánásmód mennyire összeegyeztethető a keresztény tanítással?
Ha azt hazudod kérdező, hogy be sem engednek még segíteni sem, meg hogy valóságos "börtönben" vannak a szegény "menekültek" (valójában gazdasági bevándorlók, akik a hozzád hasonló felelőtlen és pénzéhes emberek miatt kerekednek fel a hazájukból ÉLETVESZÉLYES kalandjukra és invázió-szerűen lepik el Európát), akkor honnan és miért vagy olyan biztos abban, hogy mind igaz az amit a fake nemes 444 és társai nyomnak propaganda-szerűen? Ha ez így tudható, akkor mégis csak bemehetnek ezekhez olyan szervezetek és érdekcsoportok tagjai, akik a legaljasabb rágalmakra is képesek.
És miért? Mert ez az érdekük. Mint ahogy a drága migránsoknak is az az érdekük, hogy össze-vissza hazudozzanak a magyar hatóságokról, hiszen ők törvénytelen módon vígan keresztül csörtetnének egész Európán, mert ők a "menekültek".
Nem állítom, hogy ilyen krízishelyzetben alkalomadtán nem történhet egyes emberek részéről visszaélés, de hogy ez nem rendszeres és előre eltervezett, az biztos.
De természetesen a hazug hírforrásaid mindenképpen ezt akarják elhitetni.
A Helsinki bizottság működését pedig első kézből ismertem, volt hozzá szerencsém megtapasztalni az ő aljas módszereiket! A volt munkahelyemmel kapcsolatos ügyben.
"de a menedékkérők, civil szervezetek és a strasbourgi bíróság szerint éheztetik őket, és embertelenül bánnak velük"
De hiszen ez FELHÁBORÍTÓ! Mit tehetünk ez ellen? Szeretnék küldeni szegény éhezőknek házi készítésű sertéskolbászt vagy szalonnát! Én sajnos pénzt nem tudok küldeni, csak ilyen élelmem van, de szívesen adok belőle! Hogyan juttathatom el az éhező migránsoknak?
Ez jó ötlet, támogatom! :-):-):-):-):-):-):-)
Még valami az ételadományhoz: hallottam, hogy ezek az emberek másféle ízeket szeretnek, de azt is hallottam Tőletek, a nyitott szívű, önzetlen, igazmondó pártfogóiktól, hogy ezek az emberek ugyanolyanok mint az itt élő emberek, könnyen alkalmazkodnak a szokásainkhoz, így hát mivel egyébként sem tudok más élelmet biztosítani számukra, remélem, hogy ezzel is könnyebbé teszem majd a beilleszkedést nekik, hiszen ezen a környéken csak olyan emberek élnek, akik ilyesmiket esznek mint én. Nyilván ők sem akarnák, hogy mi alkalmazkodjunk hozzájuk, mint vendégekhez! Remélem ez nem fog problémát okozni, manapság már ki olyan babonás, hogy holmi hiedelmek miatt nem fogyaszt el valamiféle ételt.
Légy szíves adj bővebb információkat, hogy hogyan segíthetek az adományommal megszüntetni az éhezést a tranzitzónában!
Dícsértessék!
Egyébként úgy mellékesen megjegyzem, hogy az ENSZ szerint, Magyarországon is vannak éhezők. Tehát ezen állításod egyszerű hazugság:
"Magyarországon senki nem éhezik"
Remélem, hogy a FAO jelentését nem próbálod meghazudtolni, hiszen te is hivatkoztál az ENSZ-re.
# 31
Tehát azt állítod hogy a menekültek hazudnak, a civil szervezetek is hazudnak, Magyarország legnagyobb hírportáljai szintén hazudnak és a strasbourgi bíróság is hazudik? :) Csak a magyar hatóság mond igazat?
"hozzád hasonló felelőtlen és pénzéhes emberek miatt kerekednek fel a hazájukból"
Mi van? Én miért vagyok felelőtlen és pénzéhes? Hirtelen ezek a rágalmak jutottak eszedbe?
"invázió-szerűen lepik el Európát"
Ez a hülyeséget is kamukeresztények terjesztik. Nincs semmiféle invázió.
"És miért? Mert ez az érdekük. Mint ahogy a drága migránsoknak is az az érdekük, hogy össze-vissza hazudozzanak a magyar hatóságokról, hiszen ők törvénytelen módon vígan keresztül csörtetnének egész Európán, mert ők a "menekültek"."
Ez sem igaz. Akiket most éheztet a magyar hatóság, a törvényeket betartva, beadták a kérelmüket és várják hogy elbírálják. Velük bánnak embertelenül.
"A Helsinki bizottság működését pedig első kézből ismertem, volt hozzá szerencsém megtapasztalni az ő aljas módszereiket! A volt munkahelyemmel kapcsolatos ügyben."
Én inkább nekik hiszek mint a hozzád hasonló kamukeresztény náciknak.
# 32
"De hiszen ez FELHÁBORÍTÓ! Mit tehetünk ez ellen? Szeretnék küldeni szegény éhezőknek házi készítésű sertéskolbászt vagy szalonnát! Én sajnos pénzt nem tudok küldeni, csak ilyen élelmem van, de szívesen adok belőle! Hogyan juttathatom el az éhező migránsoknak?"
Te ezzel éhező szerencsétlen embereken gúnyolódsz, remélem tudod. Jól szemlélteted hogy egyes keresztények milyen erkölcsi szintet képviselnek. Egyébként biztos lenne olyan menekült aki megenné szóval küld el nyugodtan valamelyik civil szervezethez, és kérj róla átvételi elismervényt majd linkeld be ide a képet róla. Oké?
# 34
Először is senki nem kérte tőled hogy te szüntesd meg az éhezést a tranzitzónában. Ez az állam feladata, amit nem azért nem lát el mert nincs pénze ételre, hanem egy aljas eszköz részükről azért hogy a menedékkérők ne várják meg az elbírálási folyamat végét. Ha te segíteni akarsz éhezőkön, megteheted úgy hogy felajánlod civilszervezeteknek. Egyébként én is így tettem. Gondolom nem csak disznót eszel éjjel nappal, így mást is fel tudsz ajánlani, de biztos van olyan aki azt is elfogadná mert nem muszlim vallású menekült. Ha tényleg segíteni akarsz akkor nyilván nem olyasmit adsz amiről tudod hogy nem eszi meg az illető. Egyébként tudom hogy nincs szándékodban segíteni, csak gúnyolódsz. Inkább dobnád a szemétbe mint hogy odaadd az éhezőknek, de azért nagy kereszténynek tartod magad igaz?
"Kedves Kérdező! Nekem valahogy nem tetszik a stílusod olyan vagy mint aki nem fogadja el más néző pontját mert csak az az igaz amit te annak tartasz."
Te is azt állitod hogy a menekültek hazudnak, a civil szervezetek is hazudnak, Magyarország legnagyobb hírportáljai szintén hazudnak és a strasbourgi bíróság is hazudik? :) Csak a magyar hatóság mond igazat? Más nézőpontját akkor fogadom el ha bebizonyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!