Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit tegyek? Az apam jehova...

Mit tegyek? Az apam jehova tanuja anyam pedig szcientologus.

Figyelt kérdés
mit tegyek? az apam jehova tanuja anyam pedig szcientologus. en 20 eves vagyok nem fejeztem be az iskolat csak 10.-ig azt is 3kulombozo varosban. 17 evesen hagytam ott a sulit mert segitenem kelleyt az alberlet fizeteseben anyunak. most itt vagyok 19 evesen munka nelkul egy idegen varosban budafokon es nem tudom mitcsinaljak csak az uresseget erzem se barataim se baratnom anyuval se lehet normalisan beszelgetni. iskolat csak igy tudnam folytatni ha lemennem apumekhoz de en nem akarok ugy elni. mindennap csak a halalra tudok gondolni beilleszkedesi zavaraim is vannak nem tudok kialakitani kapcsolatot az emberekkel

#Jehova tanúi #szcientologia elveszettseg
2019. júl. 5. 09:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

szeresd nagyon mindkét szülődet !!! hiszen a létedet, életedet köszönheted nekik akár milyen emberek, hidd el ők a saját bőrükben mindig a legjobb döntést hozták te érted is még ha ütöttek vágtak is mert ilyen az emberi agy a bevésődött régi szokások miatt ők ezt tanulták igy kell cselekedniük helyzetekben még akkor is ha kivül állónak ez teljesen nem normális cselekedetek voltak is.

TE majd máshogy cselekszel majd a saját véreiddel!

Épp ezért javaslom hogy ha vallás kerül szóba akkor mindig próbálj kitérni és ott hagyni őket hogy el kell menned most és majd visszamész később legyen a vallás az az ő problémájuk és ne neked csináljon problémákat, keress ÚJ ismerősöket,esetleges majd barátokat AKIK TANÚLNAK !!!!, vagy akik rendes átlagos normális iskolákban TANULNI AKARNAK, akik fejlődni akarnak. Soha ne feledd amilyen lesz a baráti köröd szinte olyan is lesznek az elkövetkező éveid, olyanná válik az életed!!! és természetesen valami rendes bejelentett munkahelyen dolgozz. és VÉLETLENÜL SEM JEHOVA akármitől vagy Istentől várd a boldogulásodat rájuk gondolva! EZ LEGYEN A LEGUTOLSÓ, MERT AKKOR már baj van veled mert AZT HISZED HOGY GYENGE VAGY HOGY MEGOLD AZ ÉLET FELADATÁT holott ezt még egyedül is simán megtudod oldani! gondolj arra a VALÓDI IGAZSÁGRA , HOGY "SEGÍTS MAGADON MERT ISTEN IS ÚGY SEGÍT!" ez 100% ban működik! ÉS AKKOR FOGLALKOZZ TISZTÁZD A VALLÁSOKKAL VALÓ KAPCSOLATODAT, ha már nyugodtabban élsz erősebbnek érzed magad lelkileg. hálát adni azt mindíg tudsz a Teremtőnek, ha ezt esetleg elhiszed hogy talán van, ahoz pedig SEMILYEN VALLÁSI KÖZÖSSÉG SEM KELL!!!

Majd a tanultabb, iskolába járó uj barátaid közösségeiből válogatsz hogy TE NEKED mi a legmegfelelőbb dolgok az életedben. akiknek SZÉLESEBB A LÁTÓKÖRE AZOKTÓL FOGADJ EL MINDIG TANÁCSOKAT mert talán NAGYOBB TÁLAKBÓL kiválogatni több jobbat tudsz mint KISEBB Te eléd mások által tett tálból, erre gondolj!

2019. júl. 23. 09:39
 22/23 anonim válasza:
0%
Jehova tanúi között IGAZ BARÁTOKRA LELSZ!!!! Garantálom... Csak egyszer menny el egy összejövetelre ---> nem hideg és nem ridge a szeretet hat át ott mindenkit😉😊🙂
2019. júl. 23. 21:39
 23/23 anonim válasza:
39%
*rideg
2019. júl. 23. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!