Mit tegyek? Az apam jehova tanuja anyam pedig szcientologus.
"Nem akarok úgy élni"
Hogy?
Jehova tanúi is normálisan élnek, az erkölcs szigorúbb, de attól még nem úgy élnek mint a középkoriak.
Másrészt 19 éves vagy, nyilván nem fognak rád erőltetni semmit.
Az meg hogy nincsenek barátaid a te sarad. Barátkozz, ismerkedj. Kapcsolatot ki tudsz alakítani, csak elhatározás kérdése. Állj a sarkadra, s hagyd az önsajnálatot!
Neked aztán jól összejött, de munkát, megélhetést azért találhatsz, nagy a munkaerőhiány és szerezhetsz valamilyen végzettséget is, bár munka mellett nem könnyű tanulni, de nem lehetetlen.
Barátokat szerezhetsz, arra is jó a munkahely és az esti iskola, találkozhatsz fiatalokkal, nem csak szórakozás közben, szerintem ne foglalkozz a vallási anomáliákkal, a szüleid azok a szüleid, azt csinálnak, amit akarnak, lassan amúgy is a magad lábára kell állni, azon legyél, hogy az sikerüljön.
"Mit tegyek?"
Válaszd az igazságot. Térj meg Krisztushoz, és gyakorold a hited a páli teológia alapján. Ez a legjobb, amit tehetsz magadért. Minden téren jól jársz
Fuh szep csalad.
Eloszor is fejezd be a sulit! Vannak esti iskolak, napkozben pedig vallalj valamilyen konnyu munkat. Kereshetsz lakotarsat Bp-n es egyutt fizetnetek a rezsit.
Azutan okj vagy ha osszeszeded magad akar fosulira egyetemre is mehetsz!
Ne add fel es higgy magadban!!!
19/F
Valóban érdekes, hogy két dolgot állítasz. 20 éves vagy, de 19 évesen is.
Nekem az elhunyt férjem sem volt Jehova tanúja, de Én igen. S a lányom pedig soha nem akart Tanú lenni, ezt tinédzser korában kijelentette, és nem is az. Most már elmúlt 30 éves.
Isten önkénteseket keres, nem kényszerítetteket.
Édesapád tudja Ezt a verset:
(János 6:44) 44 Senki sem jöhet hozzám, csak ha az Atya, aki küldött engem, vonzza őt;. . .
Senki nem lesz Jézus tanítványa, ha Jehova nem vonzza.
S soha nem a szülőért kell keresztény életet élnie egy felnőttnek, hanem saját döntésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!