Mit tegyek? Az apam jehova tanuja anyam pedig szcientologus.
Figyelt kérdés
mit tegyek? az apam jehova tanuja anyam pedig szcientologus. en 20 eves vagyok nem fejeztem be az iskolat csak 10.-ig azt is 3kulombozo varosban. 17 evesen hagytam ott a sulit mert segitenem kelleyt az alberlet fizeteseben anyunak. most itt vagyok 19 evesen munka nelkul egy idegen varosban budafokon es nem tudom mitcsinaljak csak az uresseget erzem se barataim se baratnom anyuval se lehet normalisan beszelgetni. iskolat csak igy tudnam folytatni ha lemennem apumekhoz de en nem akarok ugy elni. mindennap csak a halalra tudok gondolni beilleszkedesi zavaraim is vannak nem tudok kialakitani kapcsolatot az emberekkel
Voltál nyaralni a nagybátyáddal meg a 3 haverjával?
2019. júl. 5. 21:30
12/23 anonim válasza:
Mekkora kamu. Ilyen egyszerűen nincs, ahogy egy amishnak sem lehet hindu felesége.
2019. júl. 6. 00:26
13/23 anonim válasza:
Jehova Tanúja összeházasodik egy szcientológussal, aha... A következő kamu kérdést akkor tedd fel, ha már tudod, mit jelentenek ezek a szavak.
2019. júl. 6. 12:45
14/23 Molnár Sándorné válasza:
Kedves 13/13-as!
Arra nem gondoltál, hogy a házasságkötés után választottak hitet? Az apa Jehova tanuja lett, mig az anya a Szcientológiát választotta? Lehet hogy házasságkötés előtt még egyikük sem volt hitben. Mert valóban egy tanu nem házasodik össze más vallásban levővel. Üdv: Judit!
2019. júl. 7. 10:59
15/23 A kérdező kommentje:
nemkamu regen benne voltak mindjetten hateves koromva valtak el anyum kilett kozositve apum maradt benne. en meg maradtam anyunal 15 eves koromig aztan elkoltoztem apumhoz a vilag masik felere. onnan koltoztem vissza bpre sokaig nemlataltam a helyem akkor hagytam ott a sulit ezert nemvegeztem el. gondoltam leteszem ha egy kicsit helyrejottem felevet dolgoztam a burgerkingben aztan sorra valtogattam a melohelyeket mert mindegyikbe volt valami ami nemtetszett. rossztarsasag drogok miatt magamat is elvesztettem es nemtalalom megjobban a helyem mar nemcsinalok mast csak dolgozok es alszok ed az ongyilkossagot tervezgetem
2019. júl. 7. 21:35
16/23 anonim válasza:
Először is keresned kell egy támogató, egészséges emberi közösséget, akikkel tudsz beszélni. Ez egy nagyon fontos dolog, hogy legyenek az ember mellett, akik segítenek, hogy ne csavarodj be. Ha ilyet nem tudsz a környéken, vannak önsegítő körök, ahova el lehet járni, akár vallásos akár nem vallásos. Azt mondod Budafokon vagy, most arrafelé nem vagyok ismerős, de például régebben volt ifjúsági kör a Magyar Szentek plébániánál, a Műegyetem mellett. Illetve ha átmész a Dunán, ott van a Nap utcában a Nap-Kör, ahol pszichoterápiás csoportfoglalkozásokat tartanak.
2019. júl. 13. 01:24
17/23 acelsziv válasza:
Tehát elcseszted az életed, egy léhűtő drogos senkiházi lettél és ezért most anyádék a hibásak.
Mesélj még.
2019. júl. 13. 17:18
18/23 anonim válasza:
acelsziv: rengetegen cseszik el az életüket. Ha már hibást keres, az már lehet egy lépés a megoldási szándék felé. Valamerre muszáj elindulni. Lehet, hogy a szülei a hibásak, lehet, hogy nem ők. Mi ezt innen úgysem dönthetjük el. Inkább mások felé élje meg a haragját, minthogy önmaga ellen forduljon.
2019. júl. 15. 21:09
19/23 anonim válasza:
Legyel apuddal!! Hidd el a testverek sokat fognak segiteni lelkileg! Olvasd a bibliat, imatkozz Es hidd el Jehova Isten segiteni fog!!
Mivel apuddal laktal biztos tudod mirol beszelek!
“Vesd a terhed Jehovara Es o megsegit “
Eleted legjobb dontese lenne ha Ezt az utat valasztanad!
2019. júl. 22. 22:42
20/23 acelsziv válasza:
18: Ha mindig másokat okolsz a saját elcseszett életedért az csak azt mutatja, hogy képtelen vagy felvállalni akár csak magadért a felelősséget. Gyanítom, hogy az "anyámmal nem lehet normálisan beszélni" azt takarja, hogy vinnyog az anyjának az próbálna segíteni de "te ne pofázzál bele az életembe anyám, nem vagyok már gyerek" Hiába aki segíteni akar egy olyannak aki csak picsogni óhajt az így fog járni.
Az iskolát meg bárhol be lehet fejezni. Egy sima érettségit bárhol letehet. Szakmát is bárhol tanulhat. Ez csak kifogás, hogy miért ne kelljen megmozdulni.
Munkát is lehet bármikor találni. Pláne most. Pláne Pesten fiatalon. Ha nincs semmi szakmája, menjen el egy mekibe. Ott is dolgozik, pénzt keres és máris kifelé jön az önsajnálgatásból. Ja, hogy ahhoz meg kellene mozdulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!