Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ehhez mit szóltok keresztények?

Ehhez mit szóltok keresztények?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon dagad a keresztény pedofil botrány mind Amerikában mind Európában..

2019. jún. 10. 17:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%

"Nagyon dagad a keresztény pedofil botrány mind Amerikában mind Európában.."

Felesleges kiterjeszteni az egész kereszténységre. Pár katolikus papot érint, ennyi

2019. jún. 11. 08:45
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Nekem kicsit kamunak tűnik. Egy általában keresztényellenes oldal azt írja, hogy egy felekezet intézményesen 10 millió dollárt gyűjtött, hogy ezzel fizessék le az amerikai képviselőket/szenátorokat. Mennyi képviselőt is kéne lefizetni ebből a pénzből, hogy sikerre vigyék amit akarnak, hány fele oszlok? Soknak valószínűleg uzsonnapénz lenne csak.
2019. jún. 11. 08:47
 13/19 anonim ***** válasza:
33%

"Ehhez mit szóltok keresztények?"

Amúgy a pedofíliáról ugyanaz a véleményem ... De ha egy ateista fehér követi el, akkor sem húzom rá a vízes lepedőt az összesre...

Ráadásul az ateistáknak örülniük kellene a pedofíliának, hisz az szabadelvűség, liberális, mint a homoszexualitás, vagy az állatokkal történő közösülés. Trendi, haladó, vagány ...

2019. jún. 11. 08:52
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Hangulatkeltés.

Családapák vagy közeli rokonok követnek el pedofíliát legnagyobb arányban, mégsem érdekel senkit.

Egy ilyen tett is szörnyű, de a média (élén a "sosem elfogult" HVG-vel) már eljutott arra szintre, hogy kb. minden pap pedofil...

2019. jún. 11. 09:32
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Mit kellene szólniuk? Egy kis neoprotestáns gyülekezetbe járó Klári néninek mi köze kéne,hogy legyen hozzá? Miért kellene szólnia rá valamit? Miért kell belerángatni? Majd szóljon hozzá az,aki érintett,a többieket meg nyugodtan ki lehet hagyni belőle.
2019. jún. 11. 09:51
 16/19 tgt ***** válasza:
10%

Nem az a botrány, hogy vannak pedofil papok. Pedofilok vannak minden foglalkozásban, ezt nem lehet teljesen kiszűrni. A botrány az, hogy katolikus egyház mindent elkövet, hogy ezek a bűncselekmények ne derüljenek ki, az ügyeket eltussolják, a papi pedofília áldozatait védő törvényeket megpróbálják elgáncsolni, a pedofil papokat pedig csak nagyon ritkán vonják felelősségre, többnyire csak áthelyezik őket máshova. Vagyis a pedofil papokat rendszerszinten védi az egyház.

És nem igaz, hogy ez csak katolikus belügy lenne. Ha egy gyereket a papbácsi zaklat, és az egyház nem tesz semmit, hogy ezt megakadályozza, sőt, úgy csinál, mintha nem történt volna semmi, az mindannyiunk ügye, a neoprotestáns kisegyházba járó Klári nénié ugyanúgy, ahogy az ateistáé is.

2019. jún. 11. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:
"A ki pedig megbotránkoztat egyet ama kicsinyek közül, a kik én bennem hisznek, jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakára, és a tengerbe vetik."Mt.18,6; Mk 9,42
2019. jún. 11. 11:01
 18/19 anonim ***** válasza:

#tgt

A te álláspontod kicsit sem hasonlít a kérdezőéhez,mert ő úgy tette fel a kérdést,mintha ez csakis kizárólag a keresztények ügye lenne. Illetve más az én álláspontom is,mert valószínűleg félreértettél,én nem arra céloztam,hogy ha valakinek tudomása van ilyenről,az ne lépjen,hanem,hogy magyarázkodnia hadd ne kelljen oyan embernek,akinek köze sincs hozzá. A kettő között pusztán annyi a különbség,hogy a másodiknál úgy van felelősségre vonva az illető,mintha minimum ő követte volna el,ez olyan,mint az inkvizíciós témát rázni a mai katolikusoknak. Nem a templomba járó anyósomnak meg apósomnak kellene sz*rul éreznie magát miatta,ahogy egy ilyenért sem.

2019. jún. 11. 11:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Én már mondtam, hogy adni kellene a papoknak sexdoll-okat. Nagyon élethűek, zárkában is tarthatóak, elférnek a gyóntatószékben, kapható szexbabából fiatalabb korú, himnős, tünde, szado-mazós, stb. Én már régóta mondom, akkor nem lenne semmi gond, de senki még csak ki sem próbálja. Ha kipróbálnátok, teljesen másként tekintenétek a doll-okra...
2019. jún. 11. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!