Keresztények, akik hisztem a 6000 éves teremtéstörténetben, mit szóltok ahhoz hogy vizsgálatokkal bizonyitották a boszniai piramisok kb 45 000 éves korát?
én nem hiszek a 6000 éves földben ez egy kora újkori zsidó kitalálmány amit sok keresztény eredetű szekta is átvett, de érdekelne a piramisokkal kapcsolatos cikk, légyszi linkeld ki ,vagy ha ez nagyon offolás akkor privátban küld el légyszi, érdekel a történelem
egyébként az ilyesmire a normálisabbja azt szokta mondani h a vizsgálat bizonyára téved és ez majd későb ki fog derülni, a rosszabbik fajtája pedig elkezd magyarázni hogy ezt csak a katolikus egyház találta ki, és az ő hatásukra terjesztik a hazugságot az emberek között a tudjuk kik :D
Én olyat jót röhögök ezeken. :DDD
Beütöttem a google-ba, hogy boszniai piramisok és csináltam képernyőmentést a találatokról:
Láthatod, hogy csupa "tudományos és megbízható" oldalt dobott ki, valamint mindegyiknél más a bebizonyított dátum. :DDDD
Komolyan... nem futja ennél többre? EZ nem tudomány és nem tudományos.
Ma tudományosan az igazolt, hogy a Földön a legrégebbi ember által alkotott építmények kb. 11 ezer évesek (Kr. e. 9000 körüliek), ez a Göbekli Tepe Anatóliában. Ettől kezdve, ahogy haladunk előre az időben, egyre több emberalkotta építmény nyoma bukkan elő, az azt megelőző korból eddig még egy sem.
Ezen elgondolkodhatnak azok is, akik a boszniai piramisok hívei, meg azok a fundi (ál)keresztények is, akik a világot, vagy csak az emberiséget mindössze 6000 évesnek vélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!