Keresztények, akik hisztem a 6000 éves teremtéstörténetben, mit szóltok ahhoz hogy vizsgálatokkal bizonyitották a boszniai piramisok kb 45 000 éves korát?
Nem igazán akarok bele menni ebbe, mert már rengeteg ateistával és olyan kereszténnyel beszéltem akik nem hiszik a fiatal Főld történetét. Úgy vélem, hogy Jézus Krisztus evangéliuma hatalmasabb ennél végtelenszer, és nem kívánkozom pitáner dolgoba bele mélyedni, így csak annyit mondok, hogy bizonyított tény, hogy a tudósok régóta nem értenek egyet egymással a föld korát illetően: Ugyanis, 2015-ben ugye 4,44-4,54 milliárd éves volt a föld (azt hiszem, hogy ma is ennyi) 1824-1907 egy 19.századi ír fizikus (William Thomson) azt mondta: 10 millió éves; 1877-1956 Fred Soddy ugyancsak 19.századi vegyész: 100 milliárdra becsülte; Charles Robert Darwin 1809-1882 19.századi természet tudós és 1797-1875 Lyell Charles 19.századi Geológus: 300 milliárdnál is többre becsülte a Föld korát. Ennyi ellentmondás volt csak a 19.században ezzel kapcsolatban, épp ezért érdemtelen ezzel hosszabb ideig vitákba folyamodni! Bizonyított tény, hogy Dave Matson állítása arról, hogy a cseppkövek 1000 év alatt nőnek 1-10 centimétert egy cseppkő, megdőlt. Megfigyelték többek, hogy 1926-1927-ig 2hüvelyknyi (azaz 5,08 centiméternyi) cseppkő alakúlt ki Flonda államba. Továbbá, 40 év alatt egy cseppkő oszlop alakúlt ki Indiána államban egy 40 éves épületben. Bizonyított tények ezek, amiknek utána kereshetsz itt: drdino.com
Ezeket és a Biblia minden szavát alapúl véve, a Föld közel 6000-7000 éves lehet semmivel sem több! Isten létezik, és VAN bizonyítékok támasztják ezt is alá csak egy példa az ember vérkeringése, és szíve. Mindezek tökéletesen működnek már az ember világra jötte előttől kezdve (anya méh). Elnézést, hogy ilyen hosszúra nyúlt egyáltalán nem kívánkoztam erről ennyit beszélni, és többet nem is fogok, Isten tetti nagyobbak annál, hogy ilyen bagatel dolgokon gondolkodjunk, vagy ne adj Isten vitázzunk. :) Isten Szeret téged is és Érted is meghalt a kereszten. Helyetted itta ki a halálpoharát, és rád is vár, hogy ezt elfogadd. Hogy ezzel élsz-e, az a TE döntésed! :)
Attól hogy nem értenek egyet a Föld korában,még nem igazolja azt hogy 6000 éves. Te most itt azzal bizonyítanád azt,hogy a Földünk 6000 éves,hogy minden tudos mást mond. De ez nagyon gyenge. Az egyik azt mondja hogy egymilliárd,a másik azt hogy százmilliárd...Ezzel nem értem hogy hogyan szertenéd bizonyítani azt hogy a Föld 6000 éves. Értem én hogy kereszténység,vallás,hit,de attól hogy valaki hisz benne,az nem bizonyítja azt hogy 6000 éves.Az hogy valaki valamiben/valakiben hisz,még nem bizonyít semmit! A másik dolog,amivel nem értek egyet az az,hogy ezeket a dolgokat nem kéne megvitatni és nem akarsz róluk vitázni ! Igenis ezeket a dolgokat meg kell vitázni,és vitázni kell róluk! Ha az emberek nem vitáznának a dolgokról akkor még ma is elhinnénk hogy pl. a Föld lapos.
'' utolsó előtti sor
meg kell ''vitatni
17#
Szóval az a logikád,hogy MINDEN a világon amit nem tudsz megmagyarázni vagy a tudásod felett áll,azt csak is Isten tehette ? Azért volt a reagáció az hogy ,,bigott'',mivel láthatóan ragaszkodsz a saját elméletedhet,hitedhez,és meg sem hallgatod a másikat,csak mondod amit szeretnél.
,,Mint mondtam,mint ahogy írtam,majd elcsendesítek mindenkit,mint ahogy írtam Isten ezt mondta,azt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!