Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények, akik hisztem a...

Keresztények, akik hisztem a 6000 éves teremtéstörténetben, mit szóltok ahhoz hogy vizsgálatokkal bizonyitották a boszniai piramisok kb 45 000 éves korát?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 03:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
56%
Nem fogják elhinni,egyszerűen ignorálják a tényt.És tudod miért ? Mert mi itt vagyunk a Földön már majdnem 100 000 éve,fejlődtünk,az agyunk nagyobb lett,tudást szereztünk,bölcsességet. Viszont a vallásosak,főleg a keresztények még csak pár ezer éve vannak a Földön..Ezért ignoránsak és nem túl komplex és logikus gondolkodásúak!
2016. aug. 22. 11:42
 12/32 anonim ***** válasza:
46%

Nem igazán akarok bele menni ebbe, mert már rengeteg ateistával és olyan kereszténnyel beszéltem akik nem hiszik a fiatal Főld történetét. Úgy vélem, hogy Jézus Krisztus evangéliuma hatalmasabb ennél végtelenszer, és nem kívánkozom pitáner dolgoba bele mélyedni, így csak annyit mondok, hogy bizonyított tény, hogy a tudósok régóta nem értenek egyet egymással a föld korát illetően: Ugyanis, 2015-ben ugye 4,44-4,54 milliárd éves volt a föld (azt hiszem, hogy ma is ennyi) 1824-1907 egy 19.századi ír fizikus (William Thomson) azt mondta: 10 millió éves; 1877-1956 Fred Soddy ugyancsak 19.századi vegyész: 100 milliárdra becsülte; Charles Robert Darwin 1809-1882 19.századi természet tudós és 1797-1875 Lyell Charles 19.századi Geológus: 300 milliárdnál is többre becsülte a Föld korát. Ennyi ellentmondás volt csak a 19.században ezzel kapcsolatban, épp ezért érdemtelen ezzel hosszabb ideig vitákba folyamodni! Bizonyított tény, hogy Dave Matson állítása arról, hogy a cseppkövek 1000 év alatt nőnek 1-10 centimétert egy cseppkő, megdőlt. Megfigyelték többek, hogy 1926-1927-ig 2hüvelyknyi (azaz 5,08 centiméternyi) cseppkő alakúlt ki Flonda államba. Továbbá, 40 év alatt egy cseppkő oszlop alakúlt ki Indiána államban egy 40 éves épületben. Bizonyított tények ezek, amiknek utána kereshetsz itt: drdino.com

Ezeket és a Biblia minden szavát alapúl véve, a Föld közel 6000-7000 éves lehet semmivel sem több! Isten létezik, és VAN bizonyítékok támasztják ezt is alá csak egy példa az ember vérkeringése, és szíve. Mindezek tökéletesen működnek már az ember világra jötte előttől kezdve (anya méh). Elnézést, hogy ilyen hosszúra nyúlt egyáltalán nem kívánkoztam erről ennyit beszélni, és többet nem is fogok, Isten tetti nagyobbak annál, hogy ilyen bagatel dolgokon gondolkodjunk, vagy ne adj Isten vitázzunk. :) Isten Szeret téged is és Érted is meghalt a kereszten. Helyetted itta ki a halálpoharát, és rád is vár, hogy ezt elfogadd. Hogy ezzel élsz-e, az a TE döntésed! :)

2016. aug. 22. 15:11
 13/32 anonim ***** válasza:
57%

Attól hogy nem értenek egyet a Föld korában,még nem igazolja azt hogy 6000 éves. Te most itt azzal bizonyítanád azt,hogy a Földünk 6000 éves,hogy minden tudos mást mond. De ez nagyon gyenge. Az egyik azt mondja hogy egymilliárd,a másik azt hogy százmilliárd...Ezzel nem értem hogy hogyan szertenéd bizonyítani azt hogy a Föld 6000 éves. Értem én hogy kereszténység,vallás,hit,de attól hogy valaki hisz benne,az nem bizonyítja azt hogy 6000 éves.Az hogy valaki valamiben/valakiben hisz,még nem bizonyít semmit! A másik dolog,amivel nem értek egyet az az,hogy ezeket a dolgokat nem kéne megvitatni és nem akarsz róluk vitázni ! Igenis ezeket a dolgokat meg kell vitázni,és vitázni kell róluk! Ha az emberek nem vitáznának a dolgokról akkor még ma is elhinnénk hogy pl. a Föld lapos.

2016. aug. 22. 16:46
 14/32 anonim ***** válasza:

'' utolsó előtti sor

meg kell ''vitatni

2016. aug. 22. 16:46
 15/32 anonim ***** válasza:
11%
Kedves Utolsó Válaszoló, úgy érzem, úgy látom, hogy nem értjük egymást, ezért sem szeretnék vitázni, mert (ha hiszed, ha nem) belefáradtam, mert nem fogjuk egymást meggyőzni semmiről sem. :) Sok Ateistával volt dolgom, és valószínüleg még lesz is, de őket is elcsendesítem majd, amikor látom, hogy a vita nem vezet sehova. :) Mint írtam, Isten ennél sokkalta nagyobb, hogy bagatel dolgokon vitázzunk, a lényeg az úgy is, hogy Krisztus halt meg értünk/helyettünk. :) A vita nem ott kezdődik, hogy ki mennyire utálja a másikat, én szeretek úgy vitázni (egy darabig), hogy nem bántok meg senkit és hogy a tisztelet ott legyen mindkettő félnek. A gond ott kezdődik, kedves Válaszoló, hogy a lényeget nem is láttad meg, mint mondtam bizonyított tényeket hoztam fel neked, amiknek utánna kereshetsz az oldalon. Továbbá, még az is nagy gond, hogy próbálsz vitát kezdeményezni, ami már sajnos létre jött, holott én ezt nem szeretném. Úgy vélem nem szükséges erről vitázni. :) Egyáltalán nem szükségszerű ez, mert ahogyan mondtam is, Isten végtelenszer hatalmasabb bagatel vitáknál. Ha elfogadtad, krisztus nincs miről vitázni, MINDEGY, hogy mennyi idős a föld! :) A bizonyítékokat, csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy Istennek 6 nap volt a 6 nap és nem 4.54 milliárd év! :) Istenre vannak bizonyítékok, mint ahogyan leírtam azt az egyet a sok közűl, amit valóban bizonyítja, hogy az Úr létezik, és az, hogy ha egy keresztény ember (Keresztény: Krisztus követő, elfogadja Krisztust, mint örök megváltóját, aki meghalt érte a kereszten és az ember helyett ki itta a halálpoharát) imádkozik az valóra is vállik! :)
2016. aug. 23. 14:29
 16/32 anonim ***** válasza:
bigott
2016. aug. 23. 14:55
 17/32 anonim ***** válasza:
11%
Kedves válaszoló, nem érzem magamat bigottnak. :) Szerényésgem olyan (és ezt, akik ismernek azok tudják), hogy én mindig elősszőr a józan paraszti eszemmel vizsgálom át a dolgokat, mindig elősszőr elgondolkodok, és úgy mond "logikus" választ keresek a történtekre. De vannak dolgok, amiket egyszerűen képtelenség megmagyarázni, ezek a dolgok igen gyanúsak a számomra, hogy azokat Isten teszi/tette pont akkor, amikor arra volt szükségem. Sejtem, hogy mire gondolsz: "hülye ez, látszik, hogy ezt bemeséli magánk!" vegyünk csak pár példát: Régebben, féltem a sötétben és imádkoztam, hogy valaki keljen fel és mennyen el az ajtóm előtt. Nem sokkal rá, Édesanyám felébredt és elmen WC-re (rendben, persze hülyeségnek tűnik, de engem akkor, pont az nyugtatott meg). Számomra még gyanúsabb volt az, hogy a Feleségemnek van egy fajta betegsége, amire gyógyszereket szedett. Mikor megismerkedtünk és ez történt akkoriban ő még ateista volt. Mondtam neki, hogy haddja el a gyógyszereket, én imádkozni fogok azért, hogy eltudja hagyni azokat. nem sokkal rá, a feleségemnek nem volt szüksége Gyógyszerekre. 2-3 éve már sokkal jobban van, mint volt. Fura véletlen volt ez számomra, mert nincs magyarázat arra, még így logikus és józan paraszti fejjel sem, hogy mért jobb nekem (mivel én nagyon fejfájós vagyok, a feleségemnek meg a csuklója fáj), imádkozás után? Szerénységem, aki mindig értelmes megmagyarázható választ keres mindenre, számomra ez bizonyítja a legjobban Istent, és lehet sokak így vannak ezzel még, hogy kérek tőle valamit és megadja. Ezt csak azzal magyarázhatom, kedves Válaszoló, hogy van Isten, és a Biblia igazat mond, még abban is, hogy Isten meghallgat minden könyörgést (1Péter 3:12). :) Szóval, én emiatt nem tartom magamat bigottnak, mert Isten mindig bizonyítja magát. :)
2016. aug. 23. 15:26
 18/32 anonim ***** válasza:

17#

Szóval az a logikád,hogy MINDEN a világon amit nem tudsz megmagyarázni vagy a tudásod felett áll,azt csak is Isten tehette ? Azért volt a reagáció az hogy ,,bigott'',mivel láthatóan ragaszkodsz a saját elméletedhet,hitedhez,és meg sem hallgatod a másikat,csak mondod amit szeretnél.

,,Mint mondtam,mint ahogy írtam,majd elcsendesítek mindenkit,mint ahogy írtam Isten ezt mondta,azt mondta.

2016. aug. 23. 16:37
 19/32 anonim ***** válasza:
Kedves Válaszoló, a baj ott kezdődik, hogy nem ismerjük egymást, nem tudhatod, hogy mit éltem én át mit élt a feleségem át. Az, hogy én leírtam ide tő szavakban, még nem azt jelenti, hogy mindent elmondtam, nem ismerjük egymást. MINT AHOGYAN ÍRTAM, NEKEM (és lehet sokak így vannak még ezzel)ez egy nagyon jó bizonyíték, az hogy te nem akarod ezt látni, nem az én döntésem, hanem a tied. Elcsendesítést úgy értettem, ahogy leírtam, vagy elmegyek, vagy elköszönök és úgy megyek el. Felesleges bármit írnom/mondanom, ha úgyis csak a vita megy, mert mindenki a saját igazát akarja bebizonyítani. Én tudom mit írtam, tudom mit hiszek, az hogy te ezt elfogadod az már nem az én dolgom kedves Válaszoló. :) Én itt zárnám ezt le, mert nem jutunk semmire sem, soha nem is fogunk. Békesség neked! :)
2016. aug. 23. 17:01
 20/32 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy te pont ugyan ezt csináltad, ragaszkodsz a saját elméletedhez. Épp emiatt nem akartam ebbe még ennyire SEM bele menni. Figyelj, az nem bigottság, hogy én ragaszkodom, az én nézetemhez, az a Bigottság, amit a Jehova tanúi csinálnak. A sarkadra járnak, és nem hagynak békén, addig míg vagy kinem jössz a sodrodból (ekkor azt mondják, látod a Sátán megszállt téged!) és elnem küldöd őket. :) Ezért mondtam, bagatel dolog ez, békesség legyen, ne ez a háborúskodás. :) Ne vitázzunk neve sincs dolgokon, az Úr végtelenszer hatalmasabb ennél. :)
2016. aug. 23. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!