Milyen vallásúak vagytok?
Tehát nincsen véleményed a világról.
De van. Jó kis pogány zene, kár lenne, ha nem lenne (én nagyon jót aludtam rá):
Azért rossz, mert hazugságban éled le az életed!
Persze kellemesen eldagonyázhatsz egy rózsaszín álomvilágban, csak az a baj, hogy eközben folyamatosan becsapod magad.
Ráadásul azzal, hogy valótlanságokat állítasz, éppen az ellen vétesz, akiben hiszel.
Gondolod, hogy érdem a szemében ha folyamatosan megsérted hazugságok hangoztatásával a törvényét?
"Sőt a lehető legjobb dolog, hogy megtisztelt Isten azzal, hogy a nevéről neveztet minket"
Te jó ég, ez már nagyon beteg... A tanúk találták ki a nevet saját maguknak! Vagy tényleg a szervezetet bálványozzátok istenként?
Sátánista vagyok és 14 év körüli gyermekeket gyűjtök a hétvégenkénti áldozathoz, hogy feláldozhassuk őket a Sátánnak.
(csak vicc)
Ha többet akarsz tudni a vallásokról, akkor irány a Wikipédia, de legfőképp azon belül is ezt a cikkét ajánlom: Vallás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!