Miért olyan tudományellenes sok vallásos, miközben a tudomány pont az istenük teremtését vizsgálja?
"Te magad állitottad, hogy az evolúció nem tény hanem következtetés"
Hogy mi? Hol állítottam ilyet?
Másrészt ha valami következtetés, az miért ne lehetne tény? A kommented alapján következtetem hogy van lehetőséged aktív internet hozzáférésre. Akkor ez most nem tény? Dehogynem, hiszen a kommented léte és a gyk weboldalának működése visszaigazolja hogy tény, amit kikövetkeztettem a rendelkezésre álló adatokból.
Kérdező!
Hallottam egyszer egy röfiről, amit betettek egy szép nagy üvegbúra alá, jó sok salátával, és az egészet kitették a napra.
Szerinted mi történt utána?
Attól függ. Ha mondjuk tették ezt egy nagy nyári kánikulában, akkor az üvegbúra alatt igencsak megemelkedhetett a hőmérséklet, ami szegény röfi megfővéséhez vezethetett.
Vagy attól is függ, mekkora az a búra és milyen sokáig hagyták ott. Például ha az idő hűvös és a meleggel nincs gond, de nagyon kicsi az a búra a malac pedig akkor napokig ottmarad bezárva, akkor el fog fogyni az oxigénje és megfullad.
Kevés az adat ahhoz hogy konkrétan meg lehessen mondani, mi lesz a röfi sorsa.
Mellesleg ez hogy jön ide?
Na, te sem érted...
semmi baj nem lett volna, amíg süt a Nap. De ő szépen megette a salátát - és mire észrevették, már majdnem megfulladt.
Na, így viselkednek az itteni hívők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!