Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Most mit csináljak? Láttam a...

Most mit csináljak? Láttam a katolikus papunkat kézen fogva egy nővel! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Voltam a városligetben a családdal sétálni,amikor tőlünk egy kissé távolabb,legnagyobb megdöbbenésünkre láttuk a plébánosunkat kettesben egy vele egykorú nővel kézen fogva(!) sétálni!Most mit csináljunk?!Hogy bízzunk meg benne,vagy a többi lelkipásztorban ezek után?Nem egyszer hallottam,hogy dicsérte a cölibátust,most kiderült,hogy valószínűleg bort iszik és vizet prédikál.

Lehet ilyenkor feljelentést tenni az egyháznál,vagy egyszerűen keressünk egy másik templomot és odajárjunk?

Köszönöm előre is a segítő válaszokat!

2010. júl. 6. 11:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%

"Honni soit qui mal y pense "-

Szégyen arra, aki rosszra gondol (A Térdszalagrend jelmondata)

2010. júl. 6. 23:32
 22/27 anonim ***** válasza:
17%

"Lehet ilyenkor feljelentést tenni az egyháznál,vagy egyszerűen keressünk egy másik templomot és odajárjunk?

" feljelentést? miért a katolikus egyház nem a szeretet egyháza? vagy a diktatúáé? :D agyhalott-.-

2010. júl. 8. 17:26
 23/27 anonim ***** válasza:
Sok hülye vallásos némber! Miért mindig mást kell lesnetek ,figyelnetek? Törődjetek a saját szemét dolgaitokkal! Utálatos magyar népség!
2010. júl. 13. 16:41
 24/27 anonim ***** válasza:
Én nem igazán értek ehez. Azonban nem egyszer láttam, hogy pap megfogja valakinek a kezét vagy belékarolva sétál egy másikneművel s lelkitámaszt nyújt így neki, nem tudhatod miről is beszélgethettek. Ez nem olyan mintha kotongumik ugrálnának a zsebéből mise alatt. :D
2010. júl. 13. 20:05
 25/27 anonim ***** válasza:

Utolsó talált, súlyedt.

A tisztának minden tiszta, a tisztátalannak és a hitetlennek pedig semmi sem tiszta, mert romlott az értelmük és a lelkiismeretük. Tit 1,16

2010. júl. 13. 20:46
 26/27 anonim ***** válasza:
Én református vagyok.De szrt a katolikus papok sincsenek fábol,mit gondolsz takaritónő miért van a parokián? Elég baj az nekik,hogy nem nősülhetnek.Ha van is utod titokban.Én nem jelenteném,ugy is letagadja.Van más templom is ott nem?Olvasd el a rózsatövist nagyon szép könyv. Az ő büne nem a tied.Neki kell érte felelni
2010. júl. 13. 21:46
 27/27 anonim ***** válasza:

Másokba szálkát,magadba gerendát...

Nem kell jelentgetni,meg balhézni.Ő is ember szerencsétlen.Elég nyűg neki h választania kellene a hivatás és szerelem között.Majd ő lerendezi a lelkiismeretét ahogy akarja.Nem hiszem h a munkája rovására megy a szerelem...

2010. nov. 4. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!