Most mit csináljak? Láttam a katolikus papunkat kézen fogva egy nővel! (bővebben lent)
Voltam a városligetben a családdal sétálni,amikor tőlünk egy kissé távolabb,legnagyobb megdöbbenésünkre láttuk a plébánosunkat kettesben egy vele egykorú nővel kézen fogva(!) sétálni!Most mit csináljunk?!Hogy bízzunk meg benne,vagy a többi lelkipásztorban ezek után?Nem egyszer hallottam,hogy dicsérte a cölibátust,most kiderült,hogy valószínűleg bort iszik és vizet prédikál.
Lehet ilyenkor feljelentést tenni az egyháznál,vagy egyszerűen keressünk egy másik templomot és odajárjunk?
Köszönöm előre is a segítő válaszokat!
"Honni soit qui mal y pense "-
Szégyen arra, aki rosszra gondol (A Térdszalagrend jelmondata)
"Lehet ilyenkor feljelentést tenni az egyháznál,vagy egyszerűen keressünk egy másik templomot és odajárjunk?
" feljelentést? miért a katolikus egyház nem a szeretet egyháza? vagy a diktatúáé? :D agyhalott-.-
Utolsó talált, súlyedt.
A tisztának minden tiszta, a tisztátalannak és a hitetlennek pedig semmi sem tiszta, mert romlott az értelmük és a lelkiismeretük. Tit 1,16
Másokba szálkát,magadba gerendát...
Nem kell jelentgetni,meg balhézni.Ő is ember szerencsétlen.Elég nyűg neki h választania kellene a hivatás és szerelem között.Majd ő lerendezi a lelkiismeretét ahogy akarja.Nem hiszem h a munkája rovására megy a szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!