Jézus áldozati bárány volt, isten melyik még nagyobb istennek áldozta fel?
Titkos szimbolizmus: (nagyon rövidítve)
Ez a hivatalos római vallás titkos mögöttes szimbolikája.
A Napisten lett Jézusban, az emberi hordozóban jelképesen feláldozva.
Miért?
Ezzel lett legitimálva, hogy a későbbi időben ez a Messiás (a Napisten) romlatlan-eredeti alakjában és pusztítóként a Földre visszajöhessen. Szerintem vissza is fog jönni.
Ezt tudjuk, hogy a 666-os szám a Nap mágikus négyzetének a száma.
Zseniálisan oldották meg egyébként a szövegekben …le a kalappal …annyira értelmes az egész.
Még egy kulcs.
Itt egyiptomi dolgokat (jelentéseket) szemlélünk. Olyan nincs, hogy zsidó …a zsidó csak az ősi egyiptomi szimbolizmusok átmeneti hordozója, de mindez nem az övé. (mondjuk így) Majd, ha visszajönnek az Istenek, megmutatják, hogy kicsodák. Ezt tudom mondani.
Az Eredeti Ország nélküli világ az, amiben van zsidóság. Ezek nagyon-nagyon szent és jelentős dolgok, de nem kommunikálják.
Még egy:
a Vatikán szerintem nem valami jó oldalon áll.
(eredeti dinasztiák eltörlése, hamis áldinasztiák állítása stb. stb. stb.) Háromságosan kiált az égre az, amit tesznek.
Ilyen hülye vagy, esetleg megjátszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!