Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus áldozati bárány volt,...

Jézus áldozati bárány volt, isten melyik még nagyobb istennek áldozta fel?

Figyelt kérdés
Áldozat istennek jár, saját magának nem áldozta fel, az nem túl nagy áldozat.

2019. ápr. 20. 11:06
1 2 3 4
 31/38 Rachel Warner ***** válasza:
46%
Amúőgy meg ha nem vagyok hívő,hogy szajkózhatnám azt,amit az állítólagos hittanon tanítottak? Ott úgy tudom,nem hitetlenségre tanítanak,de javíts ki ha tévedek. Ne erőltesd ezt,mert ha még azt sem tudod,mi az a HITtan,akkor inkább állj a tükör elé és köpd le magad. Főleg ezzel a stílussal,amit itt produkálsz.
2019. ápr. 25. 08:21
 32/38 anonim ***** válasza:
65%
Rachel Warner nevű az egyik legnormálisabb hozzászóló ebben a tébolydában. Állítsd már le magad, te szerencsétlen kérdező. Mit akarsz? Unatkozol? Találj ki valami értelmes dolgot magadnak, ennek semmi értelme. Ásd fel a kertet. Vagy ásd el magad, mindegy, minden jobb. Kaptál jó feleleteket, megköszönhetnéd, ahelyett hogy itt áskálódsz.
2019. ápr. 25. 17:45
 33/38 anonim ***** válasza:
Jahve ellenfele Baál isten volt, de nem neki áldozott, az ellentétes álláspontok miatt. Az világmindenség teremtőjének áldoztak ők is, mint minden, amit ő teremtett.
2019. ápr. 25. 18:37
 34/38 anonim ***** válasza:
(valahol sajnálom is a kérdezőt, ki tudja, mi baja, hogy ezt a szerencsétlenkedést választotta - ahelyett, hogy tanulna, dolgozna, vagy ünnepelne a barátaival, vagy olvasna...)
2019. ápr. 25. 20:57
 35/38 Rachel Warner ***** válasza:
27%
Én még sajnálni sem tudom azután,amit itt leművelt. Én egyedül azt sajnálom,hogy nem zártam le a témát akkor,amikor először nyilvánvalóan félremagyarázta a kommentemet,pedig már ott kezdtem érezni,hogy bűzlik valami,mert elég egyszerűen fogalmaztam ahhoz,hogy épeszű ember úgy értelmezze,ahogy ő. Ehelyett én hagytam,hogy felhúzzon és persze visszatámadtam,mert indulatos típus vagyok és nem tudom szó nélkül hagyni,ha valaki szándékosan felpöcköli az agyam.
2019. ápr. 25. 21:04
 36/38 anonim ***** válasza:
74%
Jól van, menj aludni.
2019. ápr. 25. 21:06
 37/38 anonim ***** válasza:
5%

Titkos szimbolizmus: (nagyon rövidítve)

Ez a hivatalos római vallás titkos mögöttes szimbolikája.

A Napisten lett Jézusban, az emberi hordozóban jelképesen feláldozva.

Miért?

Ezzel lett legitimálva, hogy a későbbi időben ez a Messiás (a Napisten) romlatlan-eredeti alakjában és pusztítóként a Földre visszajöhessen. Szerintem vissza is fog jönni.

Ezt tudjuk, hogy a 666-os szám a Nap mágikus négyzetének a száma.

Zseniálisan oldották meg egyébként a szövegekben …le a kalappal …annyira értelmes az egész.

Még egy kulcs.

Itt egyiptomi dolgokat (jelentéseket) szemlélünk. Olyan nincs, hogy zsidó …a zsidó csak az ősi egyiptomi szimbolizmusok átmeneti hordozója, de mindez nem az övé. (mondjuk így) Majd, ha visszajönnek az Istenek, megmutatják, hogy kicsodák. Ezt tudom mondani.

Az Eredeti Ország nélküli világ az, amiben van zsidóság. Ezek nagyon-nagyon szent és jelentős dolgok, de nem kommunikálják.

Még egy:

a Vatikán szerintem nem valami jó oldalon áll.

(eredeti dinasztiák eltörlése, hamis áldinasztiák állítása stb. stb. stb.) Háromságosan kiált az égre az, amit tesznek.

2019. ápr. 30. 05:32
 38/38 anonim ***** válasza:
51%

Ilyen hülye vagy, esetleg megjátszod?

2019. ápr. 30. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!