Jézus áldozati bárány volt, isten melyik még nagyobb istennek áldozta fel?
" Látom a sértegetés a véredben van. De értelemből nem sokat kaptál. Istenhez hasonlítod magad, amikor azt gondolod a gyermekedért feláldozni az életed, egyenlő Jézus tettével. "
Mivel nem hiszek Jézusban,amit már vagy tucatszor leírtam,nem hasonlíthatom magam hozzá egyrészt,másrészt nem is kifejezetten személy szerint róla beszéltem,hanem magáról az önfeláldozásról. De ezért mondom,hogy még a lyukat is a hasamba dumálod,most meg már valamiért Jézust istennek nevezed és felmagasztalod a tettét,holott egész idáig kb úgy beszéltél róla,mintha egy logikai buktató lenne az egész. Én legalább azzal tisztában vagyok,hogy hol is állok és nem hazudtolom meg egyik mondatommal a másikat. Amit írtam,az ráadásul csak egy példa volt,egy kép,bár tudom,ezeket a fogalmakat sem ismered,te elkönyvelted,hogy én valami nemlétező istennek tartom magam és kész,a tények még mindig nem izgatnak. Vitatkozz akkor tovább saját magaddal,eddig úgyis kb magaddal beszélgettél,mert az írásaid alapján marhára nem az én kommentemre reagáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!