Jézus áldozati bárány volt, isten melyik még nagyobb istennek áldozta fel?
Isten nem áldozta fel a Fiát semmilyen más Istenségnek.
jézus Maga döntött így szeretetből és engedelmességből, mi értünk, hogy örök életünk legyen és, hogy aki hisz Ő benne el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
Ján.10;
17.Azért szeret engem az Atya, mert én leteszem az én életemet, hogy újra felvegyem azt.
18.Senki sem veszi azt el én tőlem, hanem én teszem le azt én magamtól. Van hatalmam letenni azt, és van hatalmam ismét felvenni azt. Ezt a parancsolatot vettem az én Atyámtól.
Látom szereted istenhez hasonlítani magad. Elárulom, nem vagy az. Nem áldozza fel életét az, aki halhatatlan. Ez egy nagy kamu. Amit a pokollal kapcsolatban írsz, pontosan azoknak az álláspontja, akik meghamisították, elsátánosították Jézus tanításait.
Isten törvénye a "Ne ölj". Nem számít, hogy idegent, vagy magadat, hogy jó vagy rossz szándékkal. A törvény világos és nem számít a te erkölcsi világképed sem, főleg, hogy nem vagy vallásos! Isten a törvényhozó!
"Amit a pokollal kapcsolatban írsz, pontosan azoknak az álláspontja, akik meghamisították, elsátánosították Jézus tanításait."
Erre van forrás is esetleg? Mert hasamra vágok és én is tudok olyan ökörségeket kitalálni, mint te. De attól, hogy leírod, még nem lesznek valós tények.
Egész pontosan mely korai századokból fennmaradt írások igazolják, hogy Jézus eredeti tanítását átírták?
"Isten törvénye a "Ne ölj". Nem számít, hogy idegent, vagy magadat, hogy jó vagy rossz szándékkal. A törvény világos és nem számít a te erkölcsi világképed sem, főleg, hogy nem vagy vallásos! Isten a törvényhozó!"
A törvény valóban világos, csak vannak olyan egyszerű buta emberek, akik nem értik és a maguk egyszerű eszével igyekeznek azt magyarázni.
A Tízparancsban a héber לֹא תִּרְצָח׃ (Ló tircách!) szerepel, ami kifejezetten gyilkosságra vonatkozik. Az ölés és gyilkolás két eltérő jogi fogalom, persze ezt nehéz lehet feldolgoznod.
Ezért baj, amikor olyanok próbálják magyarázni a Szentírást, akiknek nyelvei, teológiai, történelmi ismeretei egyaránt nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!