Nem tudom mi az igazság, Mohamednek tényleg gyermekfelesége volt?
Nem vagyok nagyon jártas a témában, tegnap hallottam ezt, de talán csak pletyka, hogy pedofil volt egy vallási vezető.
A katolikus papokról is mondják, de azok legalább titokban csinálják, tudván, hogy rosszat tesznek, de nem hiszem, hogy tisztelni lehetne egy vallás vezetőjét, sőt, megalapítóját, ha ilyen szörnyűséget tenne.
A muszlim propagandája veszélyesen hazug. Ezt ők úgy hívják, hogy takija, az ellenség megtévesztése.
Valahol azt írták mohamedán hívők, hogy 1400-1500 körül a magyarok támadták meg a moszlim török seregeket, ezért az igazhitű törökök nem hibásak a háborúban, ők az igaz fél voltak! Szerintetek?:)
Megérkezett takijás barátunk, akinek már ezerszer elmagyaráztuk, hogy ez nem azt jelenti, hogy egy muszlim kedvére hazudozhat, hanem hogyha az élete veszélyben van, akkor letagadhatja, hogy ő muszlim lenne. Miután ezt tisztáztuk újfent, remélem nem kell többet találkoznom ezzel a kifejezéssel, bár nyilván ez egy hiú ábránd.
Egyébként igen, a magyarok támadtak először a törökökre, nem mintha lenne jelentősége, a törökök idővel úgyis megtámadták volna Magyarországot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!