Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tudom mi az igazság,...

Nem tudom mi az igazság, Mohamednek tényleg gyermekfelesége volt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyon jártas a témában, tegnap hallottam ezt, de talán csak pletyka, hogy pedofil volt egy vallási vezető.

A katolikus papokról is mondják, de azok legalább titokban csinálják, tudván, hogy rosszat tesznek, de nem hiszem, hogy tisztelni lehetne egy vallás vezetőjét, sőt, megalapítóját, ha ilyen szörnyűséget tenne.

2019. febr. 20. 03:01
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

A muszlim propagandája veszélyesen hazug. Ezt ők úgy hívják, hogy takija, az ellenség megtévesztése.

Valahol azt írták mohamedán hívők, hogy 1400-1500 körül a magyarok támadták meg a moszlim török seregeket, ezért az igazhitű törökök nem hibásak a háborúban, ők az igaz fél voltak! Szerintetek?:)

2019. febr. 23. 16:21
 32/33 Balogh Bence 2019 ***** válasza:

Megérkezett takijás barátunk, akinek már ezerszer elmagyaráztuk, hogy ez nem azt jelenti, hogy egy muszlim kedvére hazudozhat, hanem hogyha az élete veszélyben van, akkor letagadhatja, hogy ő muszlim lenne. Miután ezt tisztáztuk újfent, remélem nem kell többet találkoznom ezzel a kifejezéssel, bár nyilván ez egy hiú ábránd.

Egyébként igen, a magyarok támadtak először a törökökre, nem mintha lenne jelentősége, a törökök idővel úgyis megtámadták volna Magyarországot.

[link]

2019. febr. 23. 19:03
 33/33 anonim ***** válasza:
A 24 % fanatikus szektás keresztény folyamatosan hazudozik. Hiába mondjuk el neki, legközelebb megint ezzel jön.
2019. febr. 23. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!