Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tudom mi az igazság,...

Nem tudom mi az igazság, Mohamednek tényleg gyermekfelesége volt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyon jártas a témában, tegnap hallottam ezt, de talán csak pletyka, hogy pedofil volt egy vallási vezető.

A katolikus papokról is mondják, de azok legalább titokban csinálják, tudván, hogy rosszat tesznek, de nem hiszem, hogy tisztelni lehetne egy vallás vezetőjét, sőt, megalapítóját, ha ilyen szörnyűséget tenne.

2019. febr. 20. 03:01
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

N19!

Azért még soha senki nem kötött házasságot sehol, hogy kimossa a zokniját, főzzön rá, takarítson a házában és fizesse a számláit, de abban egyetértünk, hogy lehet állatias a szex, például ha gyerekekkel csinálja valami ocsmány perverz vénember...

2019. febr. 20. 17:55
 22/33 anonim ***** válasza:
50%
Szűz Mária is 12 évesen szülte Jézust. 11 évesen esett teherbe. Nem a 72 éves József ejtette meg, ez bizonyos. Hisz akkor meghaltak volna az áldozati víz (szentelt víz és áldozati hamu) megivásától.
2019. febr. 20. 18:10
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
#21 lol kis naiv!!!! :D
2019. febr. 20. 18:13
 24/33 anonim ***** válasza:

Elkezditek követni ezeket a többezer éves barbár, közel-keleti vallásokat, aztán amikor egy kicsit is beletúrtok a nagy adag kakiba amit az adott egyház próbál elrejteni akkor meglepődtök, hogy "aaaahhhhhhhh?????? pedofília? szexizmus? erőszak? az ÉN vallásomban? uh hogy lehet ez? nemértem :/ "

Meglátod minden letisztul majd ha elfogadod hogy bullshit minden vallás, a tanaik pedig az adott kultúrát tükrözik. Az adott kultúra pedig általában selejt volt.

Az meg milyen szöveg már, hogy a katolikus papok legalább titokban zaklatnak gyerekeket?

2019. febr. 20. 18:25
 25/33 A kérdező kommentje:

"Az meg milyen szöveg már, hogy a katolikus papok legalább titokban zaklatnak gyerekeket?"

Az is botrányos, persze, de a különbség magában a megítélésben van.

Talán rosszul fogalmaztam, mert azt akartam ezzel mondani, hogy a keresztény felfogásban legalább bűn az ilyesmi, sőt, büntetendő, de az Iszlámban ezek szerint szinte természetesnek veszik.

Olyan ez, mintha Jézusról azt olvasnád, hogy gyermekfelesége volt, vagy megölette azokat az embereket, akik nem fogadták őt el, majd az árvákat, vagy azokat, akiknek egész családját legyilkoltatta, a feleségévé, vagy a szeretőjévé tette.

Nem hiszem, hogy ezek után nagyon népszerű lett volna a kereszténység, de az Iszlám kultúrkörben úgy tűnik, ez senkit nem zavar.

Ilyen zsidó ágyasa volt Mohamednek Cáfija és Elsat is a cikk szerint:

[link]

2019. febr. 20. 19:45
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Akkor okosabb volt egy 9 éves, mint ma egy 19 éves.
2019. febr. 20. 19:57
 27/33 anonim ***** válasza:
50%

"Azért még soha senki nem kötött házasságot sehol, hogy kimossa a zokniját, főzzön rá, takarítson a házában és fizesse a számláit,"

A nyugati világban tényleg nem. Ott hagyták hogy az özvegyek éhen haljanak. Vagy kénytelen volt prostituáltnak állni ha enni akart.

"de abban egyetértünk, hogy lehet állatias a szex, például ha gyerekekkel csinálja valami ocsmány perverz vénember..."

Pedofil keresztény papokra gondolsz?

2019. febr. 20. 20:38
 28/33 anonim ***** válasza:
50%

"de az Iszlámban ezek szerint szinte természetesnek veszik."

Elmagyaráztam hogy pont az ellenkezője, de látom nem sikerült felfognod. Mohamed prófétának pedig nem volt ágyasa csak felesége.

2019. febr. 20. 20:45
 29/33 A kérdező kommentje:

Akkor szerinted hazudik az előbbi cikk?

Nekem igaznak tűnik.

Persze, ha maga Mohamed tette a zsidó asszonyt özveggyé, leöletve az egész családját, akkor szép tőle, hogy el akarta venni feleségül, de az inkább rabszolga maradt, amit nem is csodálok.

2019. febr. 20. 22:27
 30/33 anonim ***** válasza:
37%

A cikk hazudik. Mutatok egy részletet a Medinai alkotmányból ami egy történelmi dokumentum. Ez garantálja a zsidók jogait az akkor megalakult muszlim államban.

17. A zsidók nem szenvedhetnek sérelmet zsidóságuk miatt.

18. Azok, akik minket követnek, de a zsidók ellenségei, nem kaphatnak segítséget.

30. A Bani Awf zsidókat úgy kell tekinteni, mint a hívőkkel egy közösséget alkotó embereket. A zsidóknak megvan a saját vallásuk. Ugyanez vonatkozik a felszabadított rabszolgáikra is. Kivételt képeznek ez alól azok, akik igazságtalanul cselekednek vagy akik bűncselekményeket és gonosz tetteket követnek el. Ezzel nemcsak a maguk kárára cselekednek, hanem a családjuk kárára is.

31. Ugyanez a szabály vonatkozik a Bani Al-Najjar, Bani Al Harith, Bani Saeeda, Bani Jusham, Bani Al Aws, Thaalba, és a Jaffna-ra (egy klán a Bani Thaalba-tól) és a Bani Al Shutayba zsidókra is.

34. Azok, akik szövetségben vannak a zsidókkal, ugyanolyan elbánásban fognak részesülni, mint a zsidók.

52. Az al-Aws zsidók, beleértve a felszabadított foglyaikat is, ugyanolyan szabályozás alá esnek, mint a Szerződésben foglalt Felek, mivel ők elfogadták a jelen szerződést, mint számukra irányadót. S mivel ez az elfogadás megtörtént, ezzel az ő soraikból árulás és hátsó szándék nem várható.

A zsidók és muszlimok megegyeztek hogy közösen védik meg Medina városát külső támadókról. Mikor ez bekövetkezett, egyes zsidók árulást követett el és átálltak az ellenséghez de veszítettek. A zsidó asszony férjét nem Mohamed próféta ölette meg hanem a harcok során halt meg. Az asszonynak felajánlotta a házasságot hogy ezzel is biztosítva legyen a béke. Szóval nem az ágyasa volt hanem a felesége azért hogy ne legyen újabb háború ezzel a zsidó törzsével.

2019. febr. 20. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!