Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit értetek azon a szón,...

Mit értetek azon a szón, hogy: Isten?

Figyelt kérdés

2019. febr. 15. 11:14
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

" az biztos hogy volt egy Jézus nevű tag aki Kr.e. 6 nappal született, de az anyja rejtélyesen szűz volt."

Ezt állítólag néhány ókori zsidó rabbi találta ki két évezrede, de valójában még az sem biztos.

Te miért veszed ezt biztosra, szabad érdeklődnöm?

2019. márc. 6. 09:09
 22/29 anonim ***** válasza:

"Kr.e. 6 nappal született"

3 évvel, de ez sem biztos.

2019. márc. 6. 12:29
 23/29 anonim ***** válasza:
Isten a szeretet, és a valódi szeretet azt jelenti, hogy te és én, mi mindannyian egyek vagyunk.
2019. márc. 6. 12:56
 24/29 A kérdező kommentje:

Egy túrót!

A múlt hónapban sem fizetted ki a villanyszámlámat!

2019. márc. 6. 16:03
 25/29 anonim ***** válasza:
Mekkora egy TROLL vagy kérdező!!!
2019. márc. 8. 19:27
 26/29 A kérdező kommentje:

Miért lennék én troll?

Szerintem az olyan álszentek a trollok, akik ilyen frázisokat nyomnak, közben meg teljesen közömbös a számukra az idegenek sorsa.

2019. márc. 8. 20:29
 27/29 anonim ***** válasza:
Az egész világ minden gondját nem vehetjük a vállunkra. De akik körülöttünk élnek, azokhoz testvérként kellene viszonyulnunk, mert ez a békesség forrása. Természetesen elérhetetlen, Isten is az. De attól még ezt a célt kell ostromolni, ez a törekvés az Istenhez vezető út.
2019. márc. 9. 06:22
 28/29 A kérdező kommentje:
Nem kívánja senki, hogy az egész világ gondját a válladra vedd, de hányszor vettél már cipót a szomszéd kisfiának?
2019. márc. 9. 06:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem tartozik a kérdéshez, hogy ki, mennyire tudja megvalósítani az istenképéhez való közeledését, és hol tart a hite útján. Felesleges is volna itt bizonygatnom, hogy milyen jócselekedeteim vannak. Úgysem ismerjük egymást. Annyit elmondhatok, hogy tapasztalatom szerint a közvetlen segítőkészség, és az ellenségeinknek való megbocsátás működik a gyakorlatban.
2019. márc. 9. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!