"Vagyis a szeretet teremti meg az Univerzumot, meg az élőlényeket, beleértve az embert?"
Igen.
Ő a teremtő atya:) Apucííí:) A nagyobb értelmben vett apuci. :) Tehát ő még az apáinknak is az apja. Én személyként gondolok rá, tényleg , mint egy szerető apára.
Kis i-vel pedig bárkit lehet dicsérni így; hogyha elég cool; de énszerintem legyen hozzá jószívű is:):):) Az isten szó nekem egy pozitív dolog.
Időpont tegnap 19:06
Oszt mégis hogyan? xD Jaj, lassan fizikai fájdalmaim lesznek a sok idiótától.
14#
Szeretettel! Gondolom neked nehéz lesz ezt az új fogalmat feldogoznod.
"A gondolatnak nincsenek határai. Nem létezik olyan akinél ne lehetne nagyobbat elgondolni."
De létezik: Isten. Mondtam, hogy ne fizikai méretre gondoljatok
"Akkor mire?"
Próbáld kicsit erőltetni az agyad:)
""Isten=szeretet"
Vagyis a szeretet teremti meg az Univerzumot, meg az élőlényeket, beleértve az embert?
Hm, ez így nem túl találó."
De az, csak foglalkozni kellene picit a filozófiával. Isten az abszolútum, így Isten=(abszolút)Lét=(abszolút)Szeretet=(abszolút)Jó=stb... És igen, ez egy intelligencia
"Az világos, de annyira általános, hogy szerintem senki sem tudja pontosan mit is jelent."
De, csomóan tudjuk
"Isten = az emberi egoizmus kiteljesedése"
Biblia Istenére pont az ellenkező jellemző. Letöri a bűnös emberi egót, tehát nem lehet az egó kivetülése
"Letöri a bűnös emberi egót, tehát nem lehet az egó kivetülése"
Dehogynem. Isten a képére teremti az embert, mindent a Földön csak az ő kedvéért teremt és ő a világ közepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!