Miért van az, hogy a vallás/kritika kategóriában néhány topik egy idő után két/három ember veszekedésével ér véget?
Néhány kérdésben először kap értelmes és a kérdéshez illő válaszokat az ember, majd megjelennek a csökkentagyúak akik folyamatosan tolják, hogy "az evolúció nem tud választ az élet létrejöttére!" majd ezt kontrázza Pombe, mirőlszól meg Darkmoon80 és a végére kialakul egy olyan hosszadalmas és unalmas "regényvita" mint ez: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Kérdem én:
- Miért jó ez?
- Kinek jó ez?
- Miért nem tudjátok akkor inkább privátban megbeszélni? (Hisz amiről beszéltek már rég nem az alap kérdéshez kapcsolódik)
Általában ateistából nem lesz hívő és a hívőből sem lesz ateista. Egy olyan fórumon mint ez meg aztán végképp nem.
No offense csak érdekelne a véleményetek.
"az evolúció nem tud választ az élet létrejöttére!" majd ezt kontrázza Pombe, mirőlszól meg Darkmoon80"
Ilyet máshol is csinálnak, ha valaki az evolúciót megkérdőjelezi. Egy ismerősömet a facebookon is üldözték, személyeskedtek vele, stb...
Pombe-t, Darkmoont és a társait már rég ki kellett volna tiltani innen. Nem is értenek a természettudományokhoz, csak Istenellenes oldalak marhaságait szajkózzák.
duplán idegesek, mert könnyűszerrel lehet cáfolni őket
Szerintem azért, mert a vallásosak, kreósok, vagy mint a 34%-os troll, mindig ugyanazzal a cáfolt hazugságokkal jönnek és még ha neked unalmas is, lehet másnak még a hasznára válik.
Ha egy olyan ember olvassa, aki tájékozatlan, akkor könnyen elhiheti a kreós hazugságokat és ferdítéseket (mert mindig ugyanazokat írják), ezért nem árt, ha a cáfolataik is le vannak írva.
Az pedig, hogy soha nem válaszolnak a kérdésekre és más kérdések alá is beírják a hazugságaikat sokkal bosszantóbb, mint a viták.
Már maga a kérdés is provokatív, azt állítja, hogy az ateizmus hit, mégpedig olyan, ami sokkal rosszabb, mint a vallásosak hite és persze ezerrel elindul a vita, hogy hit e az ateizmus, meg azon, hogy ha valaminek a létét nem lehet bizonyítani, akkor jogos e azt a létezést feltételezni, vagy egyenesen elfogadni, aztán jön a többi ilyen zagyvaság, ami egyrészt logikátlan, másrészt tudománytalan, sőt, semmi köze az ésszerűséghez.
A teteje az egésznek, hogy amikor leíródnak a cáfolatok, semmi hatása, ugyanazt szajkózza az illető tovább, anélkül, hogy valami érvet fel tudna hozni, szóval teljesen troll módra viselkedik, így nem csoda ha minősítik is.
Kedves Kérdező!
Sajnálom, de sem eddig, sem ezután nem fogom elfogadni, hogy egyesek alaptalan, logikátlan, hamis állításokat írnak le egyes kérdéseknél válaszként. Tudod, elég gyorsan le lehetne zárni egy-egy ilyen dolgot, ha az illető annyit írna a cáfolatra: Bocsi, tévedtem...
Ehelyett több tíz válaszban értetlenkedik, félremagyaráz, halmoz butaságot butaságra. Tényleg az lenne a helyes szerinted, ha szó nélkül ráhagynám?
Helyénvalónak érzed, hogy azok akik esetleg végig olvassák a válaszokat, arra a következtetésre jutnak: igen neki lehetett igaza, mert nem cáfolta senki az állítását?
34%-os!
"Pombe-t, Darkmoont és a társait már rég ki kellett volna tiltani innen. Nem is értenek a természettudományokhoz, csak Istenellenes oldalak marhaságait szajkózzák.
duplán idegesek, mert könnyűszerrel lehet cáfolni őket"
OK, akkor most szavadon foglak!
MUTASS erre egy (azaz 1) példát, ahol te vagy a hozzád hasonlók bármelyik állításomat cáfolták!!!
Tudod, idézve az adott szakaszt!
Nekem olybá tűnik, mindig te oldalogtál el farok behúzva, szó nélkül lelépve a vitákból.
Ennyire fáj, hogy így próbálod magadat tömjénezni???
ui.:
(Nos, egyszer valóban volt egy vita, ahol téves állítást írtam le, de azt emlékeim szerint nem veled folytattam, és akkor készségesen elismertem, hogy tévedtem. Konkrétan a mustármagos példabeszédről volt szó, és a mag méretéről. Ott bizony hibáztam, mert nem olvastam eléggé utána a témának.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!