Miért nem adja isten EGYÉRTELMŰ jelét annak, hogy létezik? Miért tart minket bizonytalanságban?
Figyelt kérdés
És most ne jöjjön senki hogy adja, mert azok csak azoknak jelek, akik elvakultan hisznek benne. Olyan jelre gondolok, ami kézzelfogható, egyértelmű, ami megdönthetetlen bizonyíték, nem csak valami monda, amit vagy elhiszünk vagy nem. Hogy várhatja el, hogy higgyünk benne, amikor mindíg csak azt érezteti velünk, hogy nem létezik. Ha én azt akarnám, hogy valaki elhiggyen valamit, megpróbálnék minden bizonyítékot elé tárni, de itt valahogy azt érzem, hogy szándékosan titkolja el létezése bizonyítékát.
Vagy szándékosan tart minket bizonytalanságban, hogy még többet szenvedjünk?
2019. jan. 31. 12:33
31/33 anonim válasza:
Rengeteg videó van a Youtube-on, ami megmagyarázhatatlan égi jelenséget mutat pl Szűz Mária, kereszt az égen, napcsodákat is sokan levideózták. Több szobor is már elkezdett sírni, amit személyesen is meg tudsz nézni. Tehát Isten mutat csodákat, persze vannak akik mindent megakarnak magyarázni.
32/33 anonim válasza:
31-es vagyok... az lemaradt, hogy nem mondom, hogy egyik videó sem fake , de biztos vagyok benne, hogy nem az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!