Létezik, hogy az egész világon csak két ember van, egy nő meg egy férfi, és Isten őket teszi próbára ezzel az élettel?
Váó! Most magadat és a párodat próbálod a "kiválasztottnak" gondolni, esetleg regényt írsz vagy tényleg most vettétek Az ember tragédiáját?
Nos, ha ez így van, akkor te nem létezel csak biodíszlet vagy az én történetemben, mert én biztosan tudom, hogy létezem, bár számodra ez nyilván nem bizonyíték. Szerintem ne ebből az elgondolásból próbáld meg definiálni a létezésed értelmét. A körülötted lévő emberek is élnek és élik a saját életüket, írják a saját történetüket, amiknek ők a főszereplői, a körülöttük lévők pedig mellékszereplők. Így mindenki egyszerre fő és mellékszereplő is egyben. Amúgy meg teljesen mindegy, mert az én szemszögemből lényegtelen, hogy csak nekem kell teljesítenem a próbát vagy körülöttem mindenkinek.
Ha pedig Ádámnál és Évánál tartunk, akkor elmondom, hogy semmi Bibliai alapja ennek az elméletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!