Mi a véleményetek általában az iszlámról és ezen belül is főleg a nők helyzetéről?
De ugye azzal tisztában vagytok, hogy az 1 milliárd muszlim nőt nem érdekli néhány 100 magyar véleménye? XD
Meg remélem, hogy azzal is tisztában vagytok, hogy 1 milliárd muszlim nő sajnálkozva nézi azt a néhány millió európai nőt akik kivannak szolgáltatva a férfi társadalomnak, és olyan kérdéseket tesznek fel mint: " Az elmaradott Európában a nőket nem zavarj, hogy kilóra mérik őket? "
A nők helyzete az idők során mindig is rossz volt, férfi vagyok és mélységesen tisztelem a nőket.
Imádom anyámat, barátnőmet tisztelem és szeretem. Sajnos a férfiak uralkodnak, csak azt felejtik el,hogy évezredekkel ez előtt a nők irányítottak és matriarhális uralom volt. Anya Istennőket tiszteltünk...stb.
Régen jobb volt!!!!!!!
Nekem van iszlám ismerősöm....nagyon jó emberek.Nem mondanám hogy a nő hátrányos helyzetben van.igaz, itt szerbiában nem is annyira szigorú a vallás és csak elenyéső a muszlimok száma.
Sajnálom hogy sokan az alapján ítélik meg őket amit az amerikai média diktál!!!
Teljesen más a világnézetük, ezért nem szabadna rájuk erőszakolni, hogy legyenek olyanok mint a többi"normális ember"...
De akkor jön az a kérdés hogy honnan tudjuk mi a normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!