Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért kínoz engem Isten?

Miért kínoz engem Isten?

Figyelt kérdés

Szinte alig tudok ismerkedni.

Ha imádkozok, hogy összejöjjek egy csajjal, akkor gyakran van, hogy az illetőt meg sem tudom ismerni, vagy egyáltalán nem érdeklem.

A tököm meg tele van. (Ezt most szó szerint.)

Kb. 120%-on van a hormonszintem, de szexelni meg nem lehet, arra meg még csak esélyt sem látok, hogy feleségem legyen.

Ez miért jó Istennek?

2018. nov. 20. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%

"1: nem létezik

2: ha létezne akkor le se szarna"

Azért ennek a briliáns logikának kíváncsi lennék a levezetésére:)) Főleg a kettes pontéra az egyes fényében:)

2018. nov. 21. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

Bocs, nem láttam a levezetését:

"3: mert ha létezne akkor ő lenne a legnagyobb killcounttal rendelkező szadista állat, nem sokáig húznánk"

Ügyes

2018. nov. 21. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Aki szerint orvosokhoz kell mennie egy kamasznak, csakmert nagyon kanos, az jobban tenné, ha saját maga fontolná meg a dolgot..
2018. nov. 21. 11:59
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Nem isten kínoz hanem a biológia.

amúgy meg csinálj amit csak akarsz-úgyis mindent megbocsát, nem?

2018. nov. 21. 16:29
 15/19 anonim ***** válasza:
8%

Ez miért jó istennek?

1. Melyik istennek?Van többszáz vagy többezer.

2.Így teszi próbára a hitedet. Most gondold el, ha a úgy alkot meg, hogy kisgyerekre buknál. Vagy gerontofil lennél. Az mekkora szívás lenne.Örülj hogy csak ezt kaptad.

2018. nov. 21. 17:52
 16/19 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Vedd a kezedbe a dolgot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2018. nov. 21. 20:19
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Én is imádkozok minden szex előtt!
2018. nov. 21. 21:28
 18/19 anonim válasza:
Nézd. Nekem ugyanez a gondom van. Így érzem, isten elhagyott, és egy jó ideje imádkozom azért, hogy bocsáss ön még nekem, és segítsen rajtam. Próbáltam megfizetni ennek az árát, ahol lehetett segítettem, de semmi. Ne bízz Istenben. Miért tennéd? Azt sem tudjuk létezik e. És ha igen, akkor ezért a válaszért még megfizetek, és akkor majd szólok hogy jah, mégis van isten.
2020. jan. 15. 13:27
 19/19 világvége1 ***** válasza:
Isten nem büntet a földön senkit. A jóknak még segít is.
2020. jún. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!