Miért kínoz engem Isten?
Szinte alig tudok ismerkedni.
Ha imádkozok, hogy összejöjjek egy csajjal, akkor gyakran van, hogy az illetőt meg sem tudom ismerni, vagy egyáltalán nem érdeklem.
A tököm meg tele van. (Ezt most szó szerint.)
Kb. 120%-on van a hormonszintem, de szexelni meg nem lehet, arra meg még csak esélyt sem látok, hogy feleségem legyen.
Ez miért jó Istennek?
Kínzás az, amikor gombostűket dugnak a körmöd alá.
Az emberek miatt lettél gátlásos, magadnak kell tenni ellene.
Isten le se szar téged. Főleg mert
1: nem létezik
2: ha létezne akkor le se szarna
3: mert ha létezne akkor ő lenne a legnagyobb killcounttal rendelkező szadista állat, nem sokáig húznánk
"Ha imádkozok, hogy összejöjjek egy csajjal,"
Úgy látom, Te csak kapni szeretnél, adni nem.
Annyit szeretnék kérdezni kedves kérdező, hogy TE mennyit tettél meg abból, amit Isten kér tőled?
Mert neked vannak Kéréseid, de Istennek is.
A szavaidból látom, hogy szeretnéd, ha Isten segítene neked egy élethelyzetben, azonban amit Ő kér tőled, abból semmit nem veszel figyelembe, nem is élsz keresztény életet.
Valamit nagyon félre értettél. Isten senkineks sem a pincére, hogy lesse a kívánságokat, és azt azonnal teljesítse. Valamit nagyon rosszul mondtak Róla neked.
Igen, Ő megáldja azt a kérdést, amit az emberek szeretnének, ha összhangban van a szándékával, és az életükben is úgy élnek.
Emlékszem, nagyon régen fiatal fiúként érkezett valaki a gyülekezetünkbe, mert feleséget keresett. De nem élt, és nem is volt keresztény.
Elkezdett ismeretet szerezni a Bibliából, és változtatott az életén. Elfelejtette, hogy miért is jött valójában. aztán egy szép napon, feleséget is kapott, és azota is boldog házasságban él, a gyülekezetünkben, Felvigyázóként szolgál. Két gyermek édesapja. Igaz az idő eljárt felette, mert most már 70 éves. de jó egészségben van már, túl van egy sugár kezelésen is.
Javaslom rendezd a gondolataidat. Isten nem pincére senkinek, először is neked kell lépéseket tenned felé.
Begerjeszted magad, utána meg szidod Istent? Mi van, ha a csaj meg azért imádkozik, hogy ne veled jöjjön össze? Akkor Isten törölje el a szabad akaratát és hozzon össze vele?
A hívőnek Jézus akaratát kell teljesíteni, ekkor Isten teljesíti a te (normális) akaratodat
Ha ilyen magas a hormonszinted, akkor menj endokrinológiára, és ha a viselkedésed is befolyásolja, akkor pszichiáterhez is.
"Ha imádkozok, hogy összejöjjek egy csajjal, akkor gyakran van, hogy az illetőt meg sem tudom ismerni, vagy egyáltalán nem érdeklem."
Akkor ne imádkozz ezért
Materialista társadalom telebeszélte a fejed, és most Istent szidod azért, mert félrecsúsztál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!