A keresztény egyház szerint mi az élet célja?
A keresztény egyház szerint a földi életünk célja az, hogy Isten Szentlelke által újjá szülessünk!
Az születik újjá, aki megtér, az-az vállalja a gondolkodási módjának a megváltoztatását Jézus tanítása szerint!
Az élet célja tehát egy szóban: JÉZUS
"Drága Gyermekem!
Feltétlenül van célom veled! Nem is akármilyen célom! Olyan célom van veled, amely méltó Hozzám Jézushoz és boldogító számodra!
Egy ilyen körítés, keret után valami rendkívüli feladatra gondolsz, s bizony ebben csalódni fogsz! Egyetlen célom veled az, hogy egymásra találjunk! Itt a földön tükör által, homályban, utána pedig színről színre látásban!
E vágyam beteljesülése természetesen nemcsak Rajtam múlik! Én eddig is megtettem mindent, és ezután is meg fogok tenni mindent. E kérdésre, hogy neked mit kell e cél megvalósulásáért megtenned, ezt mondhatom:
Az elképzelések világából feltétlenül át kell költöznöd a valóság világába, tehát a napi szürke feladatokat kell felértékelned úgy, hogy azok ragyogjanak. Ennek pedig az a módja, hogy Értem tedd azt, amit naponta tenned kell! Ha így látsz hozzá a napi teendőidhez, akkor a takarítás, boltba menés, stb. mind-mind csiszolják égi koronádat. Nincs a világon az a nagy vállalkozás, amely nyomába léphetne egy szoba kisöprésének, ha ez Irántam való szeretetből történt, a vállalkozás pedig nem.
Gyermekeiddel kapcsolatban is azt az alaphelyzetet kell elfogadnod, hogy önmagadért felelsz csupán, és nem gyermekeidért. Nekik, ha istenszeretők, akkor minden javukra válik, ha nem istenszeretők, akkor pedig a legtökéletesebb pedagógus, vagy szülő sem tud javukra tenni semmit. Az első emberpár nem kivételezett gyermekeikkel, mégis az egyik megölte a másikat. Én, Jézus, nem voltam akármilyen pedagógus, és nem voltam képes megmenteni Júdást, a kárhozat fiát! Elégedj meg hát azzal, hogy önmagadért felelsz. Csak így, gyermekeidtől bensőleg szabaddá váltan tudod őket helyesen szeretni. Igen, mert csak így tud téged a Szentlélek irányítani, így tudja a te lelked békéjét biztosítani (2. Kor. 3:17)!
Elégedj meg azzal, hogy Isten és az Ő angyalai vigyáznak rátok. Ez sokkal nagyobb biztosíték bármilyen más teremtménynél!
Megáldalak ERŐM és BÉKÉM LELKÉVEL!"
Jézus; A HANG - könyv2407
"A keresztény egyház szerint mi az élet célja?"
Az Úr Jézus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!