Elvesztettem a hitem lehetek boldog ateistaként is?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon sokáig gyakoroltam a hitet Istenben.De már nem tudok hinni és ugy érzem boldogabb lehetek ha nem része az életemnek.Soha nem segített szerintem.jó lenne olyan választ kapnpm aki hasonlóan járt és jobb lett az élete.bocs a helyesirásért .2018. okt. 20. 17:53
2/21 anonim válasza:
Én örülök neki, hogy hiszek, mivel így van ami reményt ad. Ha neked nem volt jobb, akkor az a te döntésed. Arra kérlek csak, hogy soha te vedd el mások hitét, mert lehet, hogy neki jobb hívőként.
3/21 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a #2-vel. Most már csak a keresztényeknek kellene abbahagyni a térítést, hiszen lehet jobb az embereknek az ő hitük nélkül.
4/21 anonim válasza:
"Soha nem segített szerintem." Hát, ha Istent egy kívánógépnek tekinted (itt bedobok egy imát/erényes életet/jócselekedetet) akkor kapok vmit cserébe, nos, ezt a viselkedést hitnek nevezni erős túlzás, nem gondolod?
"ugy érzem boldogabb lehetek" Menj, próbálkozz. Jó utat!
5/21 A kérdező kommentje:
1válaszoló
Neked miben lett más ,derűsebbnek láttad a világot szabadabb lettél estleg.kifejtenéd légyszi.
2018. okt. 20. 18:08
6/21 anonim válasza:
Kérdező te nem érted az egészet. Hogy kinek milyen érzés egy állapot, azt csakis ő maga tudhatja (legfeljebb elmesélheti, de az másnak nem ugyanaz).
7/21 anonim válasza:
Miért lennél boldogabb? Miben akadályoz téged?
8/21 anonim válasza:
Nem.
De úgyis visszatér a hited.
9/21 anonim válasza:
Én ateistaként boldogan élek. <3
17/L
10/21 anonim válasza:
Ateizmus, nihilizmus, materializmus, liberalizmus, kozmopolitanizmus, globalizmus 4 ever! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!